Госпдоговірні тематики

  • «Дослідження технологічних властивостей борошна українських виробників» (Громадська спілка «БОРОШНОМЕЛИ УКРАЇНИ», тема 11/24, 05.06-31.12.2024)
  • «Аналіз показників якості борошна для цільового використання» (Дочірнє підприємство «Зееландія», тема 16/24,12.09.-31.10.2024)
  • «Коригування технологічних та хлібопекарських властивостей пшеничного борошна за допомогою інактивованих глютатіонових дріжджів» (Приватне акціонерне товариство «Компанія Ензим», тема 6/24, 02.04-15.08.2024)
  •  «Дослідження технологічних властивостей потоків борошна» (Товариство з обмеженою відповідальністю «ВІЛІЯ-ПРОДУКТ», тема 11/23, 09.10-31.12.2023)
  • «Дослідження технологічних властивостей різних видів борошна» (№ 7/19 від 20.03.2019 р.)
  • «Дослідження якості борошна, отриманого при лабораторних помелах» (ТОВ “Грейн Процесінг”, тема № 3/18, 24.05-31.12.2018р.)
  •  «Дослідження технологічних властивостей зразків пшеничного борошна цільового призначення» (№ 2/18 від 15.02.2018 р.)
  • «Розробка технічних рекомендацій для корегування хлібопекарних властивостей борошна» (СГП Куцарева Ф.С., тема № 6/17, 03.05-31.12.2017р.)
  • «Визначення показників якості харчових продуктів, виготовлених з використанням різних видів жирових композицій і сирів і встановлення відповідності їх цільового призначення» (№ 16/17 від 15.11.2017 р.)
  • «Проведення пробного лабораторного випікання різних видів борошняних виробів на основі пшеничного борошна цільового призначення» (№ 13/17 від 11.12.2017 р.)
  • «Дослідження режимів воднотеплової обробки зерна» (ТОВ “Український рисовий елеватор”, тема № 5/17, 01.03.-30.04.2017р.)
  • «Дослідження технологічних властивостей зразків пшеничного борошна першого сорту» (№ 13/14 від 15.10.2014)
  • «Дослідження хлібопекарських властивостей зразків пшеничного борошна вищого та першого сорту» (№ 4/13 від 23.09.2013 р.)
  • «Дослідження споживчих переваг хлібобулочних виробів» 2024