Для ОПП Технології зберігання і переробки зерна
СВО Бакалавр спеціальність – 181 Харчові технології
ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
ОСНОВИ АВТОМАТИЗОВАНОГО ПРОЄКТУВАННЯ
КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ, БЕЗПЕКА ТА ЕКОЛОГІЯ В ГАЛУЗІ (НАССР І GMP)
ПРОЄКТУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ ГАЛУЗІ З КП
НАУКОВО-ПРАКТИЧНІ ОСНОВИ ТЕХНОЛОГІЇ ЗЕРНОВИХ ПРОДУКТІВ
ТЕХНОЛОГІЯ МУКОМЕЛЬНОГО ВИРОБНИЦТВА
ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ
(ТЕХНОЛОГІЯ ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА)
ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
ТЕХНОЛОГІЯ КРУП’ЯНОГО ВИРОБНИЦТВА
СВО Магістр спеціальність – 181 Харчові технології
МЕТОДОЛОГІЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ
«ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ І ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА З КП» 1 семестр
«ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ І ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА З КП» 2 семестр
УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ ПРИ ЗБЕРІГАННІ І ПЕРЕРОБЦІ ЗЕРНА
ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ІНЖИНІРИНГ ПІДПРИЄМСТВ ГАЛУЗІ
МЕТОДИКА ВИКЛАДАННЯ У ЗАКЛАДАХ ВИЩОЇ ОСВІТИ
Практика
ОЗНАЙОМЧА ПРАКТИКА
Для ОПП Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
СВО Бакалавр спеціальність – 181 Харчові технології
ОСНОВИ АВТОМАТИЗОВАНОГО ПРОЄКТУВАННЯ
ПРОЄКТУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ ГАЛУЗІ З КП
СТАНДАРТИЗАЦІЯ, МЕТРОЛОГІЯ ТА СЕРТИФІКАЦІЯ
ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
ТЕХНОЛОГІЯ КОНДИТЕРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА З КР
ТЕХНОЛОГІЯ КОНДИТЕРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА З КР 2
ТЕХНОЛОГІЯ МАКАРОННОГО ВИРОБНИЦТВА
ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ (ТЕХНОЛОГІЯ ЦУКРОВОГО ВИРОБНИЦТВА)
ТЕХНОЛОГІЯ ХАРЧОКОНЦЕНТРАТНОГО ВИРОБНИЦТВА
ТЕХНОЛОГІЯ ХЛІБОПЕКАРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА З КР
КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ, УПРАВЛІННЯ БЕЗПЕЧНІСТЮ ТА ЕКОЛОГІЯ В ГАЛУЗІ
СВО Магістр спеціальність – 181 Харчові технології
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБА, КОНДИТЕРСЬКИХ, МАКАРОННИХ ВИРОБІВ І ХАРЧОКОНЦЕНТРАТІВ З КП
МЕТОДОЛОГІЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ
ТЕОРЕТИЧНІ І ПРАКТИЧНІ ПРОБЛЕМИ В ТЕХНОЛОГІЯХ
ХЛІБОПЕКАРСЬКОЇ, КОНДИТЕРСЬКОЇ, МАКАРОННОЇ І ХАРЧОКОНЦЕНТРАТНОЇ ГАЛУЗЕЙ
Практика
Силабуси для ОПП Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів 2022