Для ОПП Технології зберігання і переробки зерна
СВО Бакалавр спеціальність – 181 Харчові технології
ПРОЄКТУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ ГАЛУЗІ З КП
ОСНОВИ АВТОМАТИЗОВАНОГО ПРОЄКТУВАННЯ
ТЕХНОЛОГІЯ МУКОМЕЛЬНОГО ВИРОБНИЦТВА
КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ, БЕЗПЕКА ТА ЕКОЛОГІЯ В ГАЛУЗІ (НАССР І GMP)
НАУКОВО-ПРАКТИЧНІ ОСНОВИ ТЕХНОЛОГІЇ ЗЕРНОВИХ ПРОДУКТІВ
СВО Магістр спеціальність – 181 Харчові технології
МЕТОДОЛОГІЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ
УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ ПРИ ЗБЕРІГАННІ І ПЕРЕРОБЦІ ЗЕРНА
МЕТОДИКА ВИКЛАДАННЯ У ЗАКЛАДАХ ВИЩОЇ ОСВІТИ
Практика
Для ОПП Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
СВО Бакалавр спеціальність – 181 Харчові технології
ОСНОВИ АВТОМАТИЗОВАНОГО ПРОЄКТУВАННЯ
ПРОЄКТУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ ГАЛУЗІ З КП
СТАНДАРТИЗАЦІЯ, МЕТРОЛОГІЯ ТА СЕРТИФІКАЦІЯ
ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
ТЕХНОЛОГІЯ КОНДИТЕРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА З КР
ТЕХНОЛОГІЯ КОНДИТЕРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА З КР 2
ТЕХНОЛОГІЯ МАКАРОННОГО ВИРОБНИЦТВА
ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ (ТЕХНОЛОГІЯ ЦУКРОВОГО ВИРОБНИЦТВА)
ТЕХНОЛОГІЯ ХАРЧОКОНЦЕНТРАТНОГО ВИРОБНИЦТВА
ТЕХНОЛОГІЯ ХЛІБОПЕКАРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА З КР
СВО Магістр спеціальність – 181 Харчові технології
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБА, КОНДИТЕРСЬКИХ, МАКАРОННИХ ВИРОБІВ І ХАРЧОКОНЦЕНТРАТІВ З КП
МЕТОДОЛОГІЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ
Практика
Силабуси для ОПП Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів 2022