Силабуси освітніх компонент

Для ОПП Технології зберігання і переробки зерна

СВО Бакалавр спеціальність – 181 Харчові технології

ПРОЄКТУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ ГАЛУЗІ З КП

ОСНОВИ АВТОМАТИЗОВАНОГО ПРОЄКТУВАННЯ

ТЕХНОЛОГІЯ МУКОМЕЛЬНОГО ВИРОБНИЦТВА

КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ, БЕЗПЕКА ТА ЕКОЛОГІЯ В ГАЛУЗІ (НАССР І GMP)

НАУКОВО-ПРАКТИЧНІ ОСНОВИ ТЕХНОЛОГІЇ ЗЕРНОВИХ ПРОДУКТІВ

 

СВО Магістр спеціальність – 181 Харчові технології

МЕТОДОЛОГІЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ НАУКОВИХ  ДОСЛІДЖЕНЬ

УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ ПРИ ЗБЕРІГАННІ І ПЕРЕРОБЦІ ЗЕРНА

МЕТОДИКА ВИКЛАДАННЯ У ЗАКЛАДАХ ВИЩОЇ ОСВІТИ

 

Практика

ДОСЛІДНИЦЬКА ПРАКТИКА

ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА

 

Для ОПП Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів

СВО Бакалавр спеціальність – 181 Харчові технології

НАУКОВО-ДОСЛІДНА РОБОТА

ОСНОВИ АВТОМАТИЗОВАНОГО ПРОЄКТУВАННЯ

ОСНОВИ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ

ПРОЄКТУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ ГАЛУЗІ З КП

СТАНДАРТИЗАЦІЯ, МЕТРОЛОГІЯ ТА СЕРТИФІКАЦІЯ

ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

ТЕХНОЛОГІЯ КОНДИТЕРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА З КР

ТЕХНОЛОГІЯ КОНДИТЕРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА З КР 2

ТЕХНОЛОГІЯ МАКАРОННОГО ВИРОБНИЦТВА

ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ (ТЕХНОЛОГІЯ ЦУКРОВОГО ВИРОБНИЦТВА)

ТЕХНОЛОГІЯ ХАРЧОКОНЦЕНТРАТНОГО ВИРОБНИЦТВА

ТЕХНОЛОГІЯ ХЛІБОПЕКАРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА З КР

 

 

СВО Магістр спеціальність – 181 Харчові технології

ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБА, КОНДИТЕРСЬКИХ, МАКАРОННИХ ВИРОБІВ І ХАРЧОКОНЦЕНТРАТІВ З КП

МЕТОДОЛОГІЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ

НАУКОВО-ДОСЛІДНА РОБОТА

ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ІНЖИНІРИНГ ПІДПРИЄМСТВ ХЛІБОПЕКАРСЬКОЇ, КОНДИТЕРСЬКОЇ, МАКАРОННОЇ І ХАРЧОКОНЦЕНТРАТНОЇ ГАЛУЗЕЙ

 

Практика

ДОСЛІДНИЦЬКА ПРАКТИКА

ОЗНАЙОМЧА ПРАКТИКА

ТЕХНОЛОГІЧНА ПРАКТИКА

 

 

Силабуси для ОПП Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів 2022