Лабораторії кафедри

Навчальна лабораторія круп’яного виробництва (Б-102)

б-102

Навчальна лабораторія мукомельного виробництва (Б-103)

103

Навчальна лабораторія хлібопекарського виробництва (Дф-210)

210

Навчальна лабораторія макаронного виробництва (Дф-212)

212

Навчальна лабораторія кондитерського виробництва (Дф-110)

110

Навчальна лабораторія харчоконцентратів (Дф-208)

208

Навчальна лабораторія інноваційних технологій (Дф-209)

209

Навчально-наукова лабораторія оцінки хлібопекарської якості зерна та борошна (Б-103А)

103а

Навчально-наукова лабораторія реології тіста та контролю якості хлібопродуктів (Дф-205)

205

Детальна інформація за посиланням

Положення про лабораторії за посиланням