Світлана Шпаковська

SVETA1У 2015 році в Одеській національній академії харчових технологій,
здобула кваліфікацію молодший інженер-технолог за напрямом підготовки
«Харчові технології та інженерія. (Технологія зберігання і переробки зерна)».
З 2017 року прийшла працювати в Одеську національну академію
харчових технологій на кафедру «Технології хліба, кондитерських,
макаронних виробів та харчоконцентратів» на посаду старшого лаборанта.
З 2018 року поєднувала магістратуру з роботою на кафедрі. В 2019 році
закінчила навчання в магістратурі та здобула кваліфікацію : ступінь вищої
освіти магістр з відзнакою за спеціальністю «Харчові технології» освітньо-
професійної програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів
та харчоконцентратів».
З 2023 року призначена завідуючою лабораторії навчально-наукової
лабораторії «Оцінка реології тіста та контролю якості хлібопродуктів». На
базі лабораторії проводилися професійні тренінги, учасниками яких були
керівники, завідувачі лабораторій та інші провідні фахівці борошномельної та
хлібопекарської галузей. В лабораторії також проводяться дослідницькі
програми «Commercial Flour 2022/23» та «Commercial Flour 2023/24».
У 2023 році пройшла підвищення кваліфікації (стажування) на ТОВ
«СОК ТРЕЙД», що дозволило працювати за сумісництвом асистентом
кафедри. В 2024 році приймала участь в вебінарі з розвитку співпраці
бізнесу та освіти «Uni – Biz Bridge» від UGEN на тему «Сучасний викладач».
Цікавиться новими методами оцінки якості зерна та борошна, приймає
участь в наукових та професійних конференціях.
ORCID
scholar.google