Стандарт вищої освіти 181 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ – бакалавр (2018)
ОПП «ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ І ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА»
181 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ. ОПП Технології зберігання і переробки зерна – бакалавр (2018)
Навчальний план – денна форма (20__)
Навчальний план – заочна форма (20__)
№ з/п | Шифр ОК | Назва освітньої компоненти | Кількість кредитів ЄКТС | Форма контролю | Семестр | Кафедра | Викладачі | Посилання |
ОБОВ’ЯЗКОВІ | ||||||||
1 | 1.2.5 | Технології харчових виробництв: (Технологія зберігання і переробки зерна) |
10,0
(2,5) |
екзамен | 5 | різні кафедри | Мельник І.В. | Силабус |
2 | 1.2.10 | Науково-дослідна робота студентів | 3,0 | диф. залік | 7 | ТЗПХіКВ | Силабус | |
3 | 2.1.5.1 | Основи автоматизованого проектування | 3,0 | диф. залік | 6 | ТЗПХіКВ | Ковальова В.П. | Силабус |
4 | 2.2.7.1 | Проектування підприємств галузі з КП | 5,0 | диф. залік | 7 | ТЗПХіКВ | Чумаченко Ю.Д.
Ковальова В.П. |
Силабус |
5 | 2.2.15.1 | Контроль якості, безпека та екологія в галузі (HACCP і GMP) | 4,0 | екзамен | 7 | ТЗПХіКВ | Волошенко О.С. | Силабус |
6 | 1.2.11 | Ознайомча практика | 4,5 | диф. залік | ТЗПХіКВ | Силабус | ||
7 | 1.2.12 | Технологічна практика | 6,0 | диф. залік | 7 | ТЗПХіКВ | Силабус | |
8 | 1.2.13 | Переддипломна практика | 4,5 | диф. залік | 8 | ТЗПХіКВ | Силабус | |
9 | 1.2.14 | Підготовка дипломного проекту бакалавра і атестація
Виконання дипломного проекту бакалавра |
22,5 | публічний захист | 8 | ТЗПХіКВ | Волошенко О.С. | |
ВИБІРКОВІ
* |
||||||||
10 | 2.2.8.1 | Технологія мукомельного виробництва | 4,0 | екзамен | 7 | ТЗПХіКВ | Жигунов Д.О. | Силабус2023 |
11 | 2.2.16.1 | Технологія круп’яного виробництва | 3,5 | диф. залік | 7 | ТЗПХіКВ | Соц С.М. | Силабус |
12 | 2.2.17.1 | Науково-практичні основи технології зернових продуктів | 3,0 | диф. залік | 6 | ТЗПХіКВ | Волошенко О.С. | Силабус |
* Вибіркові освітні компоненти можна обрати з інших ОНП та ОПП.
Див. каталог вибіркових дисциплін
ОПП «ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБА, КОНДИТЕРСЬКИХ, МАКАРОННИХ ВИРОБІВ ТА ХАРЧОКОНЦЕНТРАТІВ»
ОК “Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів”
Навчальний план – денна форма (20__)
Навчальний план – заочна форма (20__)
№ з/п | Шифр ОК | Назва освітньої компоненти | Кількість кредитів ЄКТС | Форма контролю | Семестр | Кафедра | Викладачі | Посилання | |
ОБОВ’ЯЗКОВІ | |||||||||
1 | 1.2.5 | Технології харчових виробництв: (Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів) |
3,5 | екзамен | 5 | різні кафедри | Силабус | ||
2 | 1.2.5 | Технології харчових виробництв: (Технологія цукрового виробництва) |
1,0 | екзамен | 4 | різні кафедри | Котузаки О.М.
Толстих В.Ю. |
Силабус | |
3 | 1.2.9 | «Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю»
Стандартизація, метрологія та сертифікація |
3,0 | залік | ТЗПХіКВ | Павловський С.М. | Силабус | ||
4 | 1.2.10 | Науково-дослідна робота студентів | 3,0 | диф. залік | 7 | ТЗПХіКВ | Котузаки О.М. | Силабус | |
5 | 1.2.11 | Ознайомча практика | 4,5 | диф. залік | ТЗПХіКВ | Павловський С.М.
Толстих В.Ю. |
Силабус | ||
6 | 1.2.12 | Технологічна практика | 6,0 | диф. залік | ТЗПХіКВ | Котузаки О.М.
Хвостенко К.В. |
Силабус | ||
7 | 1.2.13 | Переддипломна практика | 4,5 | диф. залік | ТЗПХіКВ | Силабус | |||
8 | 1.2.14 | Підготовка дипломного проекту бакалавра і атестація | 22,5 | публічний захист | ТЗПХіКВ | Павловський С.М.
Коркач Г.В. |
|||
ВИБІРКОВІ
* |
|||||||||
9 | 2.1.4.1
об |
Основи наукових досліджень | 3,0 | 5 | ТЗПХіКВ | Котузаки О.М. | Силабус | ||
10 | 2.1.5.1 | Основи автоматизованого проектування | 3,0 | залік | 6 | ТЗПХіКВ | Павловський С.М. | Силабус | |
11 | 2.2.2.1
об |
Технологія кондитерського виробництва з КР | 8,0 | диф. залік,
екзамен |
6, 7 | ТЗПХіКВ | Макарова О.В.
Котузаки О.М. |
Силабус | |
12 | 2.2.3.1
об |
Технологія хлібопекарського виробництва з КР | 8,0/5,0 | диф. залік,
екзамен |
5, 7 | ТЗПХіКВ | Хвостенко К.В. | Силабус | |
13 | 2.2.4.1 | Технологія макаронного виробництва | 4,5 | екзамен | 6 | ТЗПХіКВ | Макарова О.В. | Силабус | |
14 | 2.2.6.1 | Проектування підприємств галузі з КП
Проектування підприємств галузі з основами САПР з КП |
5,0 | диф. залік | ТЗПХіКВ | Толстих В.Ю.
Павловський С.М. |
Силабус | ||
15 | 2.2.7.1
об |
Технологія харчоконцентратного виробництва | 4,5 | екзамен | 7 | ТЗПХіКВ | Толстих В.Ю. | Силабус | |
16 | 2.2.8.4.2
об |
Теоретичні основи харчових технологій | 3,0 | диф. залік | 4 | ТЗПХіКВ | Гордієнко Л.В.
Павловський С.М. |
Силабус | |
17 | 2.2.8.7.1
об |
Контроль якості, безпека та екологія в галузі (HACCP і GMP) | 4,0 | екзамен | 7 | ТЗПХіКВ | Коркач Г.В. | Силабус | |
18 | виб | Технологічні розрахунки, облік і звітність в галузі | 3,0 | 6 | ТЗПХіКВ | Коркач Г.В. | Силабус |
* Вибіркові освітні компоненти можна обрати з інших ОНП та ОПП.
Див. каталог вибіркових дисциплін