Ігор Кустов

I.A-768x1024Кандидат технічних наук, доцент

Теми дисертацій: (2015) «Розробка технології підготовки і переробки голозерного вівса в круп`яні продукти»

Коло наукових інтересів: Вивчення та удосконалення нових технологічних рішень при впровадженні нових видів зернової сировини на круп’яних заводах. Впровадження енергоефективних технологій виробництва традиційних круп’яних продуктів. Вдосконалення існуючих технологій переробки зерна в крупи та крупяні продукти.

Розробки: «Способи виробництва круп з рису», «Спосіб переробки зерна проса в крупи», Спосіб переробки зерна проса в крупу плющену», Спосіб виробництва плющеної крупи з ячменю», Спосіб виробництва крупи плющеної із зерна тритикале», «Спосіб виробництва борошна з цілого зерна»

Дослідницькі програми: «Дослідження режимів воднотеплової обробки зерна» (2017); «Розробка комплексних технологій виробництва зернових продуктів та комбікормів функціонального призначення з нетрадиційної сировини» (2015-2016); «Розробка технології переробки нетрадиційної сировини у круп’яні продукти» (2013-2014)»

Мультимедійні курси лекцій: «Теоретичні основи харчових технологій»; «Технології харчових виробництв»; «Проектування зернопереробних підприємств з основами САПР»;

Відомості про стажування: курс підвищення кваліфікації «Актуальні проблеми харчування людей і годівлі тварин» 25.05.-03.06.2022 р, м. Одеса ТОВ «ОЛИС», м. Одеса (2020); ПАТ «Миронівський Хлібопродукт», м. Миронівка (2012), ПАТ «Миронівський Хлібопродукт», м. Катеринопіль (2012).

i.kustov1988@gmail.com

ORCID: 0000-0001-7632-1626

Researcher ID: I-2122-2016

Google Scholar