Положення про кафедру

Наказ № 439-01 від 10-10-22 “Про введення в дію Положення про кафедру Технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів та навчальних лабораторій”

Наказ № 493-03 від 10-11-22 Про введення в дію Положень про лабораторії

Положення про кафедру Технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів

Положення про навчальну лабораторію Б-102 Технології круп’яного виробництва

Положення про навчальну лабораторію Б-103  Технології мукомельного виробництва

Положення про навчально-наукову лабораторію Б-103а Оцінка хлібопекарської якості зерна та борошна

Положення про навчальну лабораторію Б-121 Лабораторія технологічного контролю та комп’ютерного проектування

Положення про навчальну лабораторію Дф-110 Технології кондитерського виробництва

Положення про навчально-наукову лабораторію Дф-205 Оцінка реології тіста та контроль якості хлібопродуктів

Положення про навчальну лабораторію Дф-208 Харчових iнгредiєнтiв та харчоконцентратiв

Положення про навчальну лабораторію Дф-209 Інновацiйних технологiй

Положення про навчальну лабораторію Дф-210 Технології хлiбопекарського виробництва

Положення про навчальну лабораторію Дф-212 Технології макаронного виробництва

Перелік освітніх компонентів, навчальні заняття з яких проводяться у лабораторії:

Дф-208

Дф-209

Дф-210

Дф-212