Наші можливості

ВИДИ ДОСЛІДНИЦЬКИХ ПРОГРАМ, АНАЛІТИЧНИХ ТА КОНСАЛТИНГОВИХ ПРОЕКТІВ.

  1. Періодичні дослідницькі програми

1.1. Commercial Flour

1.2. Milling Grain

1.3. Market Flour

  1. Індивідуальні аналітичні проекти

2.1. Комплексна діагностика борошна власного виробництва та порівняння його з продукцією конкурентів (для виробників борошна)

2.2. Комплексна діагностика борошна різних постачальників з метою обрання постачальника борошна (для споживачів борошна)

2.3. Оцінка стабільності показників якості борошна (для виробників та споживачів борошна)

  1. Індивідуальні консалтингові проекти

3.1. Розроблення специфікацій борошна для різного цільового використання

3.2. Розроблення технологічних рішень для виробництва борошна для різного цільового використання

3.3. Обґрунтування рецептури технологічних добавок (ферментних препаратів)

3.4. Впровадження нових методів оцінки якості зерна та борошна для стабілізації технологічних властивостей готової продукції

  1. Навчання

4.1. Тренінг «Оцінка та коригування якості зерна та борошна»

4.2. Групові та індивідуальні вебінари та тренінги

4.3. Курси підвищення кваліфікації