ОЛІМПІАДИ СТУДЕНТІВ
Наказ №12-01 від 25.01.2023 “Про підсумки І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади 2022/2023 навчального року”
МІЖНАРОДНІ КОНКУРСИ
Міжнародний конкурс студентських робіт “Black Sea Science”
2022 р. Божко М.М. 2 курс маг ф-т ТЗ і ЗБ «Psyllium gel as a substitute for fat in the cookies technology» (кер. к.т.н., доц. Хвостенко К.В.) – ІІІ місце
2021 р. Томашпольська Е.В., Шиманська А. «New opportunities for the use of hemp products in breadmaking» (кер. к.т.н., доц. Соколова Н.Ю.) – ІІ місце
2020 р. Батащук А., Покарініна В. “Substantiation of whole-grane flour production technology” (кер. к.т.н., доц. Волошенко О.С.) – ІІІ місце
2019 р. Амбросова Д., Нєнова Г.С., Іванченко Н. «Pastry based on flour with specific characteristics» (кер. к.т.н., доц. Макарова О.В.) – ІІ місце
Міжнародний конкурс студентських наукових робіт FOOD FACTORY-4-US
2019 р. Пеленкова В., Половенко Я., Савченко В. «Spelt wheat – perspective ingredient in cracker’s technology» (кер. к.т.н., доц. Хвостенко К.В.) – сертифікат учасника
2018 р. Фатєєва А.С., Мишачова Г., Моргунова Ю. «Use of natural potential of non-typical species of wheat to extend the freshness of pastry» (кер. к.т.н., доц. Хвостенко К.В.) – 1 місце у номінації ISEKI Food-Association Award