Стандарт вищої освіти 181 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ – PhD (2021)
181 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ. ОНП Харчові технології – PhD (2023)
Навчальний план – денна форма PhD (2023)
Навчальний план – заочна форма PhD (2023)
№ з/п | Шифр ОК | Назва освітньої компоненти | Кількість кредитів ЄКТС | Форма контролю | Семестр | Кафедра | Викладачі | Посилання |
ОБОВ’ЯЗКОВІ | ||||||||
1 | ОК 1 | Іноземна мова та академічне письмо | 6,0 | залік
екзамен |
1, 2 | Силабус | ||
2 | ОК 2 | Філософія пізнання | 3,0 | екзамен | 1 | Силабус | ||
3 | ОК 3 | Цифрова наука та інформаційна грамотність | 3,0 | залік | 2 | Силабус | ||
4 | ОК 4 | Методологія наукових досліджень | 4,0 | екзамен | 1 | ТЗПХіКВ | Жигунов Д.О. | Силабус2023.pdf |
5 | ОК 5 | Наукові основи харчових технологій | 6,0 | залік, екзамен | 2, 3 | Силабус | ||
6 | ОК 6 | Новітні технології харчових продуктів | 8,0 | залік, екзамен | 3, 4 | різні кафедри,
ТЗПХіКВ |
…
Жигунов Д.О. |
Силабус |
7 | ОК 7 | Педагогічна практика | 3,0 | залік | 4 | Силабус | ||
ВИБІРКОВІ
(у третьому семестрі необхідно вибрати 6,0 кредитів, у четвертому – 6,0 кредитів)* |
||||||||
8а | ВК 1 | Технологія переробки зерна | 6,0 | залік | 3 | ТЗПХіКВ | Жигунов Д.О. | Силабус2023.pdf |
8б | ВК 1 | Науково-практичні засади розробки і удосконалення технологій хлібобулочних виробів | 6,0 | залік | 3 | ТЗПХіКВ | Солоницька І.В. | Силабус2023.pdf |
9а | ВК 2 | Контроль та управління якістю продукції у зернопереробній та хлібопекарській галузі | 6,0 | залік | 4 | ТЗПХіКВ | Жигунов Д.О. | Силабус2023.pdf |
9б | ВК 2 | Сучасні промислові та крафтові технології хлібобулочних виробів | 6,0 | залік | 4 | ТЗПХіКВ | Солоницька І.В. | Силабус2023.pdf |
* Вибіркові освітні компоненти можна обрати також з інших ОНП та ОПП.
Див. каталог вибіркових дисциплін 2023
181 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ. ОНП Харчові технології – PhD (2022)
Навчальний план – денна форма PhD (2022)
Навчальний план – заочна форма PhD (2022)
№ з/п | Шифр ОК | Назва освітньої компоненти | Кількість кредитів ЄКТС | Форма контролю | Семестр | Кафедра | Викладачі | Посилання |
ОБОВ’ЯЗКОВІ | ||||||||
1 | ОК 1 | Іноземна мова та академічне письмо | 9,0 | диф. залік
екзамен |
1, 2, 3 | Силабус | ||
2 | ОК 2 | Філософія пізнання | 4,0 | екзамен | 1 | Силабус | ||
3 | ОК 3 | Цифрова наука та інформаційна грамотність | 4,0 | екзамен | 2 | Силабус | ||
4 | ОК 4 | Методологія наукових досліджень | 4,0 | екзамен | 1 | ТЗПХіКВ | Жигунов Д.О. | Робоча програма |
5 | ОК 5 | Методика викладання у вищій школі та педагогічна майстерність | 3,0 | диф. залік | 3 | Силабус | ||
6 | ОК 6 | Інтелектуальна власність та захист авторських прав | 3,0 | диф. залік | 1 | Силабус | ||
7 | ОК 7 | Педагогічна практика | 6,0 | диф. залік | 4 | Робоча програма | ||
8 | ОК 8 | Наукові основи харчових технологій | 6,0 | екзамен | 2, 3 | Силабус | ||
9 | ОК 9 | Новітні технології харчових продуктів | 6,0 | екзамен | 4 | різні кафедри | …
Жигунов Д.О. |
Силабус |
ВИБІРКОВІ
(у другому семестрі необхідно вибрати 6,0 кредитів, у третьому – 6,0 кредитів, у четвертому – 3,0 кредити)* |
||||||||
10 | ВК 1 | Технологія переробки зерна | 6,0 | диф. залік | 2 | ТЗПХіКВ | Жигунов Д.О. | Робоча програма |
11 | ВК 2 | Контроль та управління якістю продукції у зернопереробній та хлібопекарській галузі | 6,0 | диф. залік | 3 | ТЗПХіКВ | Жигунов Д.О. | Робоча програма |
12 | ВК 3 | Технологічний інжиніринг у зернопереробній галузі | 3,0 | диф. залік | 4 | ТЗПХіКВ | Жигунов Д.О. | Робоча програма |
* Вибіркові освітні компоненти можна також обрати з інших ОНП та ОПП.
Див. каталог вибіркових дисциплін 2022