Тренінги та семінари

Викладачі кафедри надають консалдингові послуги та проводять заходи з підвищення кваліфікації фахівців галузі за тематиками: посилання

На базі науково-дослідних лабораторій кафедри технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів Одеського національного технологічного університету при участі НДІ ОНТУ, лабораторії ДП «Агмінтест КонтролЮніон», ТОВ «Штерн Інгредієнтс Україна», ТОВ «Новоконтакт» та компанії «СОК-ТРЕЙД» у 2016-2022 рр. викладачами кафедри проведено дев’ять тренінгів для фахівців борошномельної, хлібопекарської та кондитерської промисловості за темою: «ОЦІНКА ТА КОРЕГУВАННЯ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ ЗЕРНА ТА БОРОШНА».

У тренінгах взяли участь співробітники таких організацій як ПВТП «ДЖІ-ЕН-ЕЛ», ТОВ «Запоріжмлін», КХП Барвінкове, ТОВ «Лесаффр Україна», ТОВ «Столичний млин», ДП «Новопрокровський КХП», ДП «Крупозавод Озерянка», ТОВ «Диканька Млин», ТОВ «Васильків хлібопродукт», ТОВ «Котекна Україна Лімітед», ТОВ «Добродія Фудз», ПрАТ «Компанія Ензим», ТОВ «Українсько-словенське підприємство «Хлібопекарський комплекс «Кулиничівський», Вінницька кондитерська фабрика «Рошен» та багато інших.

Під час проведення даних заходів спікерами були представлені теоретичні доповіді, присвячені основним проблемам галузі та шляхам їх вирішення,  інноваційним напрямкам розвитку підприємств зернопереробної, кондитерської та хлібопекарної галузі, розглянуті основні методи оцінки якості зерна та борошна при використанні сучасного лабораторного обладнання.

Також учасники тренінгів приймали участь у практичних майстер-класах з визначення показників якості та хлібопекарських властивостей зерна і борошна  із залученням сучасного лабораторного обладнання, в тому числі наданого в рамках співробітництва компанією «СОК-ТРЕЙД».

За результатами представленого матеріалу організаторами проведено круглі столи з учасниками, на яких були підведені підсумки зустрічей, висловлені побажання про тематики подальших тренінгів.

Всі учасники тренінгів отримали відповідні сертифікати.

Наступна сесія тренінгу за темою: «ОЦІНКА ТА КОРЕГУВАННЯ ХЛІБОПЕКАРСЬКИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ ЗЕРНА ТА БОРОШНА» планується 16-20 жовтня 2023 р. Деталі за посиланням: https://ontu.edu.ua/training

trening 2 1-1024x683