Методичні матеріали

 

КУРСОВИЙ ПРОЄКТ

Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з технології макаронного виробництва

Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з технології кондитерського виробництва

Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з технології харчоконцентратного виробництва

Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з технології хлібопекарського виробництва

Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з технології хлібопекарського виробництва

 

КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА

Бакалавр

Методичні вказівки до виконання та оформлення кваліфікаційної роботи

Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи з технології макаронного виробництва

Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи з технології кондитерського виробництва

Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи з технології хлібопекарського виробництва

Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи з технології харчоконцентратного виробництва

Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи з технології переробки зерна    https://elc.library.onaft.edu.ua/library-w/DocumentView?                   docid=OdONAHT-cnv.BibRecord.159518&field=0

Магістр

Методичні вказівки до виконання та оформлення кваліфікаційної роботи

Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи магістра з технології переробки зерна

 

ОПП «Технології зберігання і переробки зерна»

Ступінь вищої освіти «бакалавр»
Контроль якості, безпека та екологія продукції галузі (181)
Науково-дослідна робота студентів (181)
Проектування підприємств в галузі (181)
Технологія круп’яного виробництва (181)
Технологія мукомельного виробництва (181)
Науково-практичні основи технології зернових продуктів (181)
ТХВ (Технологія зберігання і переробки зерна) (181)

Основи автоматизованого проектування

Ступінь вищої освіти «Магістр»
Технологічна експертиза, переробки, зберігання і транспортування у зерновій галузі з КР (076)
Інноваційні технології галузі (181)
Методика  викладання у ВНЗ (181)
Технологічний інжиніринг підприємств галузі (181)
Управління якістю продукції зернопереробних виробництв (181)
Методологія наукової творчості

 

ОПП «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»

СВО Бакалавр

Технологія цукрового виробництва

Методичні вказівки до виконання лабораторних робот з курсу “Технологія харчових виробництв. Технологія цукрового виробництва”

Конспект лекцій з дисципліни “Технологія харчових виробництв. Технологія цукрового виробництва”

Методичні вказівки до виконання самостійних робіт з курсу “Технологія харчових виробництв. Технологія цукрового виробництва”

Технологія хлібопекарського виробництва з КР

Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт

Навчальний посібник для виконання лабораторних робіт

Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт

Конспект лекцій

Методичні вказівки до самостійної роботи

Методичні вказівки до виконання курсової роботи

Стандартизація, метрологія та сертифікація

Методичні вказівки до виконання практичних робіт

Конспект лекцій

Підручник

Методичні вказівки до самостійної роботи

Проєктування підприємств галузі з КП

Навчальний посібник  (хлібопекарська промисловість)

Навчальний посібник (кондитерська промисловість)

Методичні вказівки до виконання практичних робіт

Конспект лекцій

Методичні вказівки до самостійної роботи

Методичні вказівки до виконання курсового проєкту

Основи наукових досліджень

Методичні вказівки до виконання практичних робіт з курсу “Основи наукових досліджень”

Опорний конспект лекцій до курсу “Основи наукових досліджень”

Методичні вказівки до виконання самостійної роботи з «Основ наукових досліджень»

Контроль якості, управління безпечністю та екологія в галузі

Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт

Конспект лекцій

Методичні вказівки до самостійної роботи

ТХВ (Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів)

Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт

Конспект лекцій

Методичні вказівки до самостійної роботи

Технологія харчоконцентратного виробництва

Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологія харчоконцентратного виробництва»

Конспект лекцій з курсу «Технологія харчоконцентратного виробництва»

Методичні вказівки до виконання курсового проекту з «Технології харчоконцентратного виробництва»

Методичні вказівки до виконання дипломного проекту з «Технології харчоконцентратного виробництва»

Методичні вказівки до самостійної роботи з курсу «Технологія харчоконцентратного виробництва»

 

Технологія макаронного виробництва

Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт

Конспект лекцій

Методичні вказівки до самостійної роботи

Технологія кондитерського виробництва з КР

Навчальний посібник для виконання лабораторних робіт

Конспект лекцій

Методичні вказівки до самостійної роботи

Методичні вказівки до виконання  і оформлення курсової роботи 

Основи автоматизованого проектування

Навчальний посібник для виконання лабораторних робіт

Конспект лекцій

Методичні вказівки до виконання самостійної роботи

Теоретичні основи харчових технологій

Методичні вказівки до виконання практичних робіт

Конспект лекцій

Методичні вказівки до виконання самостійної роботи

НДРС 

Методичні вказівки до виконання НДРС

Методичні вказівки  до самостійної роботи з НДРС

 

 

 

СВО Магістр

Методика викладання у ЗВО

Методичні вказівки до виконання практичних робіт

Конспект лекцій

Методичні вказівки до самостійної роботи

Інноваційні технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів  з КП

Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт

Конспект лекцій

Методичні вказівки до самостійної роботи

Методологія і організація наукових досліджень 

Конспект лекцій з дисципліни “Методологія наукових досліджень”

Методичні вказівки до виконання самостійних робіт з дисципліни “Методологія наукових досліджень” 

Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з «Методології наукових досліджень»

Управління якістю продукції при виробництві хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів

Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт

Конспект лекцій

Методичні вказівки до самостійної роботи

Технологічний інжиніринг підприємств хлібопекарської, кондитерської, макаронної та харчоконцентратної галузей

Методичні вказівки до практичних робіт

Конспект лекцій

Методичні вказівки до самостійної роботи