На кафедрі «Технології зернових продуктів, хліба, кондитерських виробів» здійснюється підготовка бакалаврів і магістрів за спеціальністю 181 «Харчові технології»: ОПП «Технології зберігання і переробки зерна» та ОПП «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів».
Наукові дослідження та тематики кваліфікаційних робіт бакалаврів і магістрів виконуються на основі вивчення та впровадження сучасних тенденцій в галузі, існуючих і майбутніх очікувань стейкхолдерів, запитів промисловості України, зокрема Південного регіону.
Тематики кваліфікаційних робіт бакалаврів та магістрів плануються згідно:
– Стратегічного плану розвитку Одеської національної академії харчових технологій, зокрема, «Розвиток наукових шкіл, наукових
досліджень і міжнародна діяльність» – інноваційні технології переробки харчової сировини у харчові продукти ( на безвідходній енергозберігаючій основі, виробництво харчових продуктів з нетрадиційної сировини);
– Державної Стратегії регіонального розвитку на 2021-2027 рр.;
– Стратегії розвитку Одеської області на період 2021-2027 рр., а саме, Стратегічний пріоритет 1. Новий соціально-гуманітарний розквіт (Сучасна високоякісна освіта), Стратегічний пріоритет 4. Ефективний економічний простір.
ТЕМАТИКИ КУРСОВИХ РОБІТ ТА КУРСОВИХ ПРОЄКТІВ
ОП «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів»
СВО “Бакалавр”
Теми курсових робіт для студентів 3-го курсу з дисципліни «Технологія хлібопекарського виробництва» 2023-2024 н.р.
Теми курсових робіт для студентів 3-го курсу з дисципліни «Технологія хлібопекарського виробництва» денної та заочної форм навчання
Теми курсових робіт студентів гр. ТЗХ-33 2022-2023 н.р. денної форми навчання
Теми курсових робіт кондитера 4 курс, заочної форми навчання
Теми курсових проєктів 4 курс 2023-2024 н.р. денної та заочної форм навчання
Теми курсових проєктів кондитера 4 курс 2022-23 н.р., денної форми навчання
Теми курсових проєктів кондитера 5 курс 2022-23 н.р., заочної форми навчання
СВО “Магістр”
Розподіл на курсовий проєкт денна та заочна форми навчання
ТЕМАТИКИ ДИПЛОМНИХ ПРОЄКТІВ І КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ
ОП «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів»
Тематика дипломних проєктів бакалаврів та кваліфікаційних робіт магістрів Технології переробки зерна
ОП “Технології зберігання і переробки зерна”
Накази на затвердження тем кваліфікаційних робіт