Видатні випускники

Паламарчук Богдан Васильович – співзасновник та співвласник пекарень “Modern bakery”, “Ті100”. Директор з розвитку та інновацій. Закінчив ОНАХТ у 2018 році по спеціальності технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів де знайшов багато наставників у теорії.

Після закінчення працював технологом на заводі здорового харчування та готових сніданків Доктора Беннера у м. Деражня, протягом пів року, де закріпив теоретичні знання на практиці.

У 2019 році очолив невеличку ремісничу пекрню в м.Тернопіль де займався розробкою нових видів продукції та нових напрямків розвитку підприємства.

У 2020 році зайняв посаду провідного технолога у відділі розробки та іновацій на заводі Доктора Беннера де вийшов на новий рівень професійного росту та прийняв рішення про початок підприємницької діяльності зі своїми партнерами.

Станом на 2022 рік: Співвласник ремісничої пекарні «Modern Bakery», яка вже перетворюється на національного виробника. Печиво гранола виготовленого на нашому підприємстві можна знайти в кожному великому місті в Україні, а також в Казахстані та Грузії.

Паламарчук

– Оніщук Андрій Миколайович – співзасновник та співвласник”Modern bakery”. Комерційний директор

– Савенко Катерина Віталіївна – співзасновниця та співвласниця “Modern bakery”. Директор з виробництва

 

– Линник Оксана Володимирівна, технолог на ТОВ «Маревен Фуд Європа». Закінчила ОНТУ в 2022 році. З 2017 по 2019 рік працювала на ТОВ «Маревен Фуд Україна» на посаді техніка-лаборанта, з 2019 по 2020 рік –  ТОВ «Маревен Фуд Європа» на посаді спеціаліста зі стандартизації, сертифікації та якості, а з 27.08.2020 по сьогоднішній день – ТОВ «Маревен Фуд Європа» на посаді технолога.

Линник

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Орланюк Євгеній Анатолійович, головний технолог в мережі кафе-пекарень “Одеська булочна”, м.Одеса.

Закінчив Одеську національну академію харчових технологій у 2011 році. Після закінчення академії чотири роки працював на посаді начальника булочного цеху ПАТ «Луганський хлібозавод».

На даний момент працюю головним технологом у мережі кафе-пекарень “Одеська булочна”. 

Рівень підготовки у академії відмінний. Викладачі академії висококваліфіковані, позитивні люди з високим рівнем самовіддачі. Хороша організація проведення занять, починаючи з  приміщення і закінчуючи забезпеченням роздатковими матеріалами. Отримані знання надали можливість розвитку професійних навичок на роботі.

Орланюк

– Кеслер Михайло Наумович, проектним інженером у компанію Tetra Pak ( до 2019 року працював головним технологом “Віницького молочного заводу “Рошен”).

Закінчив ОНАХТ у 2011-му році, і після чого майже одразу опинився у ролі технолога-стажера на одній із фабрик Кондитерської Корпорації “Рошен”.

На протязі 8 років встиг дійти до рівня головного технолога “Віницького молочного заводу “Рошен”.

У 2019-му році перейшов на роботу проектним інженером у компанію Tetra Pak, де і працюю зараз, і де важливими є знання про технологічні процеси, безпеку харчової продукції, організацію виробництва та багато іншого.

Серед багатьох дисциплін, які викладали в академії – вдалося винести головне – уміння системно мислити. Вчитися новому треба завжди і скрізь, так як кожна компанія унікальна, і рідко коли все буде так , як в підручниках, що не скасовує потреби у знанні класики.

Кеслер

 

– Ганчев Сергій Сергійович, директор ТОВ «ТОТ ГРУП» (ТМ “Хлібний будиночок”)

– Мітров Георгій Георгійович, начальник відділу логистики ТОВ «Пуратос Україна»

– Алла Іванівна Ковальська, головний технолог ТОВ “Торговий Дім “Хлібозавод №10” ( м. Дніпро)

Лавренчук Василь Петрович, головний інженер ТОВ “Ковельський хлібокомбінат”. Навчався в ОНАХТ в період з 2002 року по 2008 рік за спеціалізацією Технологія виробництва хлібобулочних, макоронних і кондитерських виробів та харчоконцентратів за освітнім рівнем спеціаліст

з 2010 року працює в Товаристві з обмеженою відповідальністю “Ковельський хлібокомбінат” на посаді головний інженер.

Лавренчук

– Станкова Наталя Олександрівна, головний технолог ТОВ «ЮГФуд», м. Одеса

– Онищенко Ірина Михайлівна, експерт з технології та розробки нових видів продукції ТОВ “Чанта Маунт”

Драчук Ірина Анатоліївна, провідний технолог комерційного відділу ТОВ «Дельта Вілмар СНД».

Закінчила Одеську національну академію харчових технологій у 1999 році. Свою трудову діяльність починала на Одеській кондитерській фабриці, пройшла шлях від робочої в борошняному цеху до головного технолога підприємства.

На данний час працюю провідним  технологом комерційного відділу ТОВ «Дельта Вілмар СНД».  

Мій вибір – це професія технолога, яка дуже затребувана на ринку праці, і яка не знає віку.

Я вважаю, що це стало можливим завдяки тим безцінним знанням і досвіду, який передали мені викладачі кафедри протягом всіх років навчання.

Я змогла успішно реалізувати себе на виробництві та стати справжнім професіоналом своєї справи.

Драчук

Iльчишин Павло Миколайович, начальник виробництва ТОВ”Одеський хлiбозавод №4″, м.Одеса.

Закінчив Одеську національну академію харчових технологій у 2012 році. На даний момент працюю начальником виробництва на ТОВ «Одеський хлібозавод №4».

З впевненістю можу заявити, що я отримав добрі знання і якісну підготовку. Моя спеціальність представлена в академії ​​добре, є багато фахових предметів від яких залежить  рівень затребуваності на ринку праці.

Основне, що запам’яталося – це простота у відносинах з викладачами та керівництвом кафедри. Відкрите та щире ставлення викладачів до нас, студентів, сприяло формуванню дружньої атмосфери у колективі, спрощувало проблемні ситуації та заохочувало до здобуття знань.

Ільчишин

– Малиновська Свiтлана Василiвна, головний технолог ТОВ”Одеський хлiбозавод №4″, м.Одеса

– Попова Галина В’ячеславівна, директор ФОП “ПОПОВА ГАЛИНА В’ЯЧЕСЛАВІВНА” (ТМ “Булочна Крендель”)

– Самброс Наталія Миколаївна, засновник мережі пекарень “Хлібна казка” в м.Одеса

– Василенко Світлана Леонідівна, завідувачка центральної контрольно-виробничої лабораторії ЗАТ«Одеса-кондитер»

– Ніколаєва (Тараненко) Юлія Володимирівна, завідувач власним виробництвом мережі магазинів ФОП Гладкий А.Г., м. Черкаси

– Мєдвєдєв Захар Олександрович – 2018-2022- директор філії “Козацька” ТОВ СП “НІБУЛОН” смт. Козацьке, Каховський р-н, Херсонська обл.(зараз підприємство на лінії фронту). З 2022 в.о. директора філії “Бессарабська” ТОВ СП “НІБУЛОН” м. Ізмаїл, Одеська обл.

Литвинчук Юрій Юрійович – інженер технолог дільниці млин «Глибока переробка зерна». Крохмально-паточне виробництво БК “Рошен”, м. Бориспіль

– Katarina Barikian – працювала технологом в «Mühle Rüningen» з 2022 р. працює в «Eurofins» (Біотехнологічна компанія), м. Гамбург

– Петльована Валерія Валеріївна – фахівець з якості компанії Louis Dreyfus (LDC)

– Жара Марина Володимирівназавідувач лабораторії ТОВ «Зернопром Агро»

– Бондаренко Павло Михайлович

Закінчивши Одеський технічний коледж, я вступив до Одеської національної академії харчових технологій. Вища освіта дала мені змогу заглибитися в технологічні питання, зрозуміти певні процеси та принципи взаємодії речовин. Я хотів працювати лише за спеціальністю, тому швидко обрав перше місце роботи – хлібозавод у рідній Одесі. Я ніколи не боявся роботиПочинав працювати на заводі пекарем 3-го розряду. Свідомо пішов на таку посаду з вищою освітою, щоб пройти весь шлях, від початку. 

Нелегкий, але цікавий шлях я пройшов ставши керівником департаменту випікання «Сільпо» та  керівником проекту «Власна пекарня».

Бондаренко