Наталія Хоренжий

Хоренжий 2

Кандидат технічних наук, доцент

Тема дисертації: «Розробка технології виробництва комбікормової продукції з використанням кормових трав для великої рогатої худоби» (2006).

Коло наукових інтересів: Управління якістю борошна, розширення асортименту та підвищення харчової цінності борошна шляхом виробництва борошна цільового призначення, виробництва борошняних сумішей з різних зернових культур, виробництва зернових продуктів функціонального призначення.

Розробки: «Розширення асортименту готової продукції борошномельних і круп’яних заводів»; «Розробка технології виробництва борошняних сумішей з функціональними властивостями»; «Підвищення ефективності використання зернових культур»; «Рециклінг побічних відходів борошномельних та круп’яних заводів».

Мультимедійні курси лекцій: «Технології харчових виробництв (Технології зберігання і переробки зерна)»; «Методологія вищої технічної освіти»; «Методика викладання в закладах вищої освіти»; «Загальна технологія та технологія галузі».

Відомості про стажування: Удосконалення знань з технології підготовки, очистки та переробки зерна в готову продукцію та останніх інновацій в області борошномельного та круп’яного виробництва. ТОВ «ОЛИС» (2020); Основні аспекти впровадження системи НАССР на елеваторах та зернопереробних підприємствах, Громадська спілка «Борошномели України» (2019); Законодавчі аспекти впровадження системи НАССР в зерновій та переробній галузі, Громадська спілка «Борошномели України» (2018); Удосконалення знань з технології підготовки, очистки та переробки зерна пшениці к готову продукцію та останніх інновацій в області борошномельного виробництва та оновлення КНМЗД “Контроль якості та безпеки продуктів галузі”, філія ПАТ “ДПЗКУ Одеський комбінат хлібопродуктів (2018); Сенсорний аналіз харчових продуктів, ОНАХТ (2017).

natalka.onaft@gmail.com

ORCID: 0000-0001-7912-4791

ResearcerID: B-3897-2016

Google scholar