ОПП “ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБА, КОНДИТЕРСЬКИХ, МАКАРОННИХ ВИРОБІВ ТА ХАРЧОКОНЦЕНТРАТІВ”
ОПП «ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ І ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА»
ОПП «ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБА, КОНДИТЕРСЬКИХ, МАКАРОННИХ ВИРОБІВ ТА ХАРЧОКОНЦЕНТРАТІВ»
181 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ. ОПП Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів – магістр (2021)
ОП “Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчаконцентратів”
Навчальний план – денна форма (20__)
Навчальний план – заочна форма (20__)
№ з/п |
Шифр ОК |
Назва освітньої компоненти |
Кількість кредитів ЄКТС |
Форма контролю |
Семестр |
Кафедра |
Викладачі |
Посилання |
ОБОВ’ЯЗКОВІ |
1 |
ОК 1 |
Ділова та професійна мова |
5,0 |
екзамен |
1 |
УтаІФ |
|
Силабус |
2 |
ОК 2 |
Інтелектуальна власність |
3,0 |
диф. залік |
2 |
|
|
Силабус |
3 |
ОК 3 |
Методологія та організація наукових досліджень |
5,0 |
диф. залік |
1 |
ТЗПХіКВ |
Котузаки О.М. |
Силабус |
4 |
ОК 4 |
Інноваційні технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів з КП |
11,0 |
екзамен, диф. залік, екзамен |
1, 2 |
ТЗПХіКВ |
Макарова О.В.
Хвостенко К.В.
Толстих В.Ю.
|
Силабус |
5 |
ОК 5 |
Методика викладання у закладах вищої освіти |
3,0 |
диф. залік |
1 |
ТЗПХіКВ |
Коркач Г.В. |
Силабус |
6 |
ОК 6 |
Управління якістю при виробництві хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів |
6,0 |
екзамен |
1 |
ТЗПХіКВ |
Солоницька І.В. |
Силабус |
7 |
ОК 7 |
Інноваційний менеджмент з КР |
4,0 |
диф. залік |
2 |
|
|
Силабус |
8 |
ОК 8 |
Виробнича практика |
3,0 / – |
диф. залік |
3 |
ТЗПХіКВ |
Гордієнко Л.В.
Павловський С.М.
|
Силабус |
9 |
ОК 9 |
Дослідницька практика |
6,0 |
диф. залік |
3 |
ТЗПХіКВ |
Макарова О.В. |
Силабус |
10 |
ОК 10 |
Атестація: підготовка та захист кваліфікаційної роботи магістра
Атестація: кваліфікаційна робота магістра
|
21,0 / 24,0 |
публічний захист |
3 |
ТЗПХіКВ |
|
|
ВИБІРКОВІ
(у першому семестрі необхідно вибрати 9,0 кредитів, у другому – 14,0 кредитів)*
|
11 |
ВК1 |
Технологічний інжиніринг підприємств хлібопекарської, кондитерської, макаронної і харчоконцентратної галузей |
4,0 |
диф. залік |
2 |
ТЗПХіКВ |
Толстих В.Ю. |
Силабус |
12 |
ВК 2 |
Науково-дослідна робота |
10,0 |
диф. залік |
2 |
ТЗПХіКВ |
Макарова О.В. |
Силабус |
13 |
ВК 3 |
Теоретичні і практичні проблеми в технологіях хлібопекарської, кондитерської, макаронної і харчоконцентратної галузей |
6,0 |
диф. залік |
1 |
ТЗПХіКВ |
Макарова О.В. |
Силабус |
|
|
Промисловий інжиніринг підприємств галузі |
5,0 |
|
1 |
ТЗПХіКВ |
Толстих В.Ю. |
Силабус |
|
|
Спеціальні технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів |
12,0 |
|
1, 2 |
ТЗПХіКВ |
Коркач Г.В.
Макарова О.В.
Толстих В.Ю.
Хвостенко К.В.
|
Силабус |
* Вибіркові освітні компоненти можна обрати з інших ОНП та ОПП.
Див. каталог вибіркових дисциплін