Стандарт вищої освіти 181 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ – магістр (2020)
ОПП «ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ І ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА»
181 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ. ОПП Технології зберігання і переробки зерна – магістр (2021)
Навчальний план – денна форма (20__)
Навчальний план – заочна форма (20__)
№ з/п | Шифр ОК | Назва освітньої компоненти | Кількість кредитів ЄКТС | Форма контролю | Семестр | Кафедра | Викладачі | Посилання | |
ОБОВ’ЯЗКОВІ | |||||||||
1 | ОК 1 | Ділова та професійна мова | 5,0 | екзамен | 1 | УтаІФ | Силабус | ||
2 | ОК 2 | Інтелектуальна власність | 3,0 | диф. залік | 2 | ТЗіК | Силабус | ||
3 | ОК 3 | Методологія та організація наукових досліджень | 5,0 | диф. залік | 1 | ТЗПХіКВ | Жигунов Д.О. | Силабус2023 | |
4 | ОК 4 | Інноваційні технології зберігання і переробки зерна з КП
(Інноваційні технології галузі) |
11,0 | екзамен, диф. залік, диф. залік | 1, 2 | ТЗПХіКВ | Соц С.М. | Силабус | |
5 | ОК 5 | Методика викладання у закладах вищої освіти | 3,0 | диф. залік | 1 | ТЗПХіКВ | Хоренжий Н.В. | Силабус | |
6 | ОК 6 | Управління якістю продукції при зберіганні і переробці зерна | 6,0 | екзамен, екзамен | 1, 2 | ТЗПХіКВ | Волошенко О.С. | Силабус | |
7 | ОК 7 | Інноваційний менеджмент з КР | 4,0 | диф. залік | 2 | УБ | Силабус | ||
8 | ОК 8 | Виробнича практика | 3,0 / – | диф. залік | 3 | ТЗПХіКВ | Силабус | ||
9 | ОК 9 | Дослідницька практика | 6,0 | диф. залік | 3 | ТЗПХіКВ | Силабус | ||
10 | ОК 10 | Атестація: підготовка та захист кваліфікаційної роботи магістра
Атестація: кваліфікаційна робота магістра |
21,0 / 24,0 | публічний захист | 3 | ТЗПХіКВ | Волошенко О.С. | ||
ВИБІРКОВІ
(у першому семестрі необхідно вибрати 9,0 кредитів, у другому – 14,0 кредитів)* |
|||||||||
11 | ВК1 | Технологічний інжиніринг підприємств галузі | 4,0 | диф. залік | 2 | ТЗПХіКВ | Чумаченко Ю.Д.
Верещинський О.П. |
Силабус | |
12 | ВК 2 | Науково-дослідна робота | 10,0 | диф. залік | 2 | ТЗПХіКВ | Хоренжий Н.В. | Силабус | |
13 | ВК 3 | Рецептурологія | 6,0 | диф. залік | 2 | ТЗіК | Силабус | ||
14 | ВК 4 | Охорона праці та цивільний захист в галузі | 3,0 | екзамен | 1 | БЖтаД | Силабус |
* Вибіркові освітні компоненти можна обрати з інших ОНП та ОПП.
Див. каталог вибіркових дисциплін
ОПП «ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБА, КОНДИТЕРСЬКИХ, МАКАРОННИХ ВИРОБІВ ТА ХАРЧОКОНЦЕНТРАТІВ»
ОП “Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчаконцентратів”
Навчальний план – денна форма (20__)
Навчальний план – заочна форма (20__)
№ з/п | Шифр ОК | Назва освітньої компоненти | Кількість кредитів ЄКТС | Форма контролю | Семестр | Кафедра | Викладачі | Посилання |
ОБОВ’ЯЗКОВІ | ||||||||
1 | ОК 1 | Ділова та професійна мова | 5,0 | екзамен | 1 | УтаІФ | Силабус | |
2 | ОК 2 | Інтелектуальна власність | 3,0 | диф. залік | 2 | Силабус | ||
3 | ОК 3 | Методологія та організація наукових досліджень | 5,0 | диф. залік | 1 | ТЗПХіКВ | Котузаки О.М. | Силабус |
4 | ОК 4 | Інноваційні технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів з КП | 11,0 | екзамен, диф. залік, екзамен | 1, 2 | ТЗПХіКВ | Макарова О.В.
Хвостенко К.В. Толстих В.Ю. |
Силабус |
5 | ОК 5 | Методика викладання у закладах вищої освіти | 3,0 | диф. залік | 1 | ТЗПХіКВ | Коркач Г.В. | Силабус |
6 | ОК 6 | Управління якістю при виробництві хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів | 6,0 | екзамен | 1 | ТЗПХіКВ | Солоницька І.В. | Силабус |
7 | ОК 7 | Інноваційний менеджмент з КР | 4,0 | диф. залік | 2 | Силабус | ||
8 | ОК 8 | Виробнича практика | 3,0 / – | диф. залік | 3 | ТЗПХіКВ | Гордієнко Л.В.
Павловський С.М. |
Силабус |
9 | ОК 9 | Дослідницька практика | 6,0 | диф. залік | 3 | ТЗПХіКВ | Макарова О.В. | Силабус |
10 | ОК 10 | Атестація: підготовка та захист кваліфікаційної роботи магістра
Атестація: кваліфікаційна робота магістра |
21,0 / 24,0 | публічний захист | 3 | ТЗПХіКВ | ||
ВИБІРКОВІ
(у першому семестрі необхідно вибрати 9,0 кредитів, у другому – 14,0 кредитів)* |
||||||||
11 | ВК1 | Технологічний інжиніринг підприємств хлібопекарської, кондитерської, макаронної і харчоконцентратної галузей | 4,0 | диф. залік | 2 | ТЗПХіКВ | Толстих В.Ю. | Силабус |
12 | ВК 2 | Науково-дослідна робота | 10,0 | диф. залік | 2 | ТЗПХіКВ | Макарова О.В. | Силабус |
13 | ВК 3 | Теоретичні і практичні проблеми в технологіях хлібопекарської, кондитерської, макаронної і харчоконцентратної галузей | 6,0 | диф. залік | 1 | ТЗПХіКВ | Макарова О.В. | Силабус |
Промисловий інжиніринг підприємств галузі | 5,0 | 1 | ТЗПХіКВ | Толстих В.Ю. | Силабус | |||
Спеціальні технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів | 12,0 | 1, 2 | ТЗПХіКВ | Коркач Г.В.
Макарова О.В. Толстих В.Ю. Хвостенко К.В. |
Силабус |
* Вибіркові освітні компоненти можна обрати з інших ОНП та ОПП.
Див. каталог вибіркових дисциплін