Перелік навчальних дисциплін

ОПП “Технології хліба, кондитерських макаронних виробів та харчоконцентратів”

Перелік дисциплін 1 семестр 

Перелік дисциплін 2 семестр 

Каталог вибіркових освітніх компонентів для освітньо-професійної програми “Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів” (СВО – “БАКАЛАВР”)

Навчальний план для освітньо-професійної програми “Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів” (СВО – “БАКАЛАВР”)

Каталог вибіркових освітніх компонентів для освітньо-професійної програми “Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів” (СВО – “МАГІСТР”)

Навчальний план для освітньо-професійної програми “Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів” (СВО – “МАГІСТР”)

ОПП “Технології зберігання і переробки зерна”

Перелік дисциплін. Перелік компетентностей та зв’язок з іншими дисциплінами

Перелiк_дисциплiн_1_семестр

Перелiк_дисциплiн_2_семестр

Каталог вибіркових освітніх компонентів для освітньо-професійної програми “Технології зберігання і переробки зерна” (СВО – “БАКАЛАВР”)

Навчальний план для освітньо-професійної програми “Технології зберігання і переробки зерна” (СВО – “БАКАЛАВР”)

Каталог вибіркових освітніх компонентів для освітньо-професійної програми “Технології зберігання і переробки зерна” (СВО – “МАГІСТР”)

Навчальний план для освітньо-професійної програми “Технології зберігання і переробки зерна” (СВО – “МАГІСТР”)