ОПП “Технології хліба, кондитерських макаронних виробів та харчоконцентратів”
Каталог вибіркових освітніх компонентів для освітньо-професійної програми “Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів” (СВО – “БАКАЛАВР”)
Навчальний план для освітньо-професійної програми “Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів” (СВО – “БАКАЛАВР”)
Каталог вибіркових освітніх компонентів для освітньо-професійної програми “Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів” (СВО – “МАГІСТР”)
Навчальний план для освітньо-професійної програми “Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів” (СВО – “МАГІСТР”)
ОПП “Технології зберігання і переробки зерна”
Перелік дисциплін. Перелік компетентностей та зв’язок з іншими дисциплінами
Каталог вибіркових освітніх компонентів для освітньо-професійної програми “Технології зберігання і переробки зерна” (СВО – “БАКАЛАВР”)
Навчальний план для освітньо-професійної програми “Технології зберігання і переробки зерна” (СВО – “БАКАЛАВР”)
Каталог вибіркових освітніх компонентів для освітньо-професійної програми “Технології зберігання і переробки зерна” (СВО – “МАГІСТР”)
Навчальний план для освітньо-професійної програми “Технології зберігання і переробки зерна” (СВО – “МАГІСТР”)