Закінчила Одеську національну академію харчових технологій у 2015 р.
З 2015 р поєднувала магістратуру з роботою на кафедрі технології переробки зерна на посаді лаборанта. У тому ж році вступила в аспірантуру та почала роботу на посаді асистента на кафедрі.
В 2016 призначена завідуючою лабораторії «Оцінки хлібопекарської якості зерна та борошна». На базі лабораторії проводилися професійні тренінги, учасниками яких були керівники, завідувачі лабораторій та інших фахівців борошномельної та хлібопекарської галузей.
У 2019 році захистила дисертаційну роботу на тему: «Розробка технології виробництва борошна із заданими показниками якості» під керівництвом д.т.н., професора Жигунова Д.О.
Цікавиться новими методами оцінки якості зерна та борошна, приймає участь в наукових та професійних конференціях, удосконалює свої знання з НАССР.
Має більше 40 наукових робіт фахових, науково-популярних виданнях та збірниках конференцій.
ORCID 0000-0003-2270-1337
Web of Science D-7510-2016