Сергій Соц

S-M-225x300Кандидат технічних наук, доцент

Теми дисертацій: «Удосконалення технології підготовки зерна рису до переробки» (2006).

Коло наукових інтересів: . Розробка технологій виробництва мюслей, зернових сніданків та круп’яних продуктів швидкого приготування. Науково-технічне обґрунтування технологій виробництва продуктів швидкого приготування (екструдованих каш, зернових хлібців). Розробка комплексної переробки голозерних культур (ячменю і вівса). Оцінка та експертиза сировини та готової продукції круп’яних заводів.

Розробки: «Виробництво безглютенових продуктів (муки, крупи та пластівців)»; «Виробництво продуктів швидкого приготування (екструдованих каш, зернових хлібців) з використанням вологих видів сировини»; «Виробництво зернових продуктів із пігментованого зерна»; «Рециклінг побічних відходів круп’яних заводів». Дослідницькі програми: «Розробка режимів комплексної переробки нових сортів пшениці підвищеної біологічної цінності на зернові продукти, комбікорми та біопаливо» (2017-2018); «Дослідження режимів воднотеплової обробки зерна» (2017); «Розробка комплексних технологій виробництва зернових продуктів та комбікормів функціонального призначення з нетрадиційної сировини» (2015-2016).

Мультимедійні курси лекцій: «Технологія круп’яного виробництва»; «Інноваційні технології галузі». Відомості про стажування: ДДТУ ім. П.О. Сухого (2019), Мінськ; ГС «Борошномели України», м. Миколаїв (2019); Мюленхемі, Шопен, м. Гамбург, м. Париж (2019); ГС «Борошномели України», м. Київ (2018); ПАТ «Миронівський Хлібопродукт», м. Миронівка (2012, 2017).

sotsserega@gmail.com

Scopus ID: 57210357520

ORCID: 0000-0002-3267-2384

ResearcherID G-9192-2019

Google Scholar