Проєкт освітньої програми “Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів” СВО Магістр

Підготовка фахівців другого (магістерського) рівня вищої освіти

Шановні стейкхолдери! Будь ласка, всі зауваження, побажання та рекомендації надсилайте на електронну пошту hleb_onapt@ukr.net

Проєкт освітньої програми  “Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів” 2024 рік

Проєкт освітньої програми  “Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів” 2025 рік

Проєкт навчального плану денна форма навчання

Проєкт навчального плану заочнаа форма навчання

Проєкт каталогу вибіркових освітніх компонентів

Керівник проєктної групи (гарант освітньої програми):
Ганна КОРКАЧ, доктор технічних наук, доцент, професор кафедри технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів ОНТУ.
Члени проєктної групи:
  • Ольга МАКАРОВА, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів ОНТУ.
  • Вікторія ТОЛСТИХ, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів ОНТУ.
  • Віталій ДОБРОВОЛЬСЬКИЙ, директор ТОВ «Одеський хлібозавод № 4».
  • Ірина ГРИБ, здобувач СВО «магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньо-професійною програмою «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів», 1-й рік навчання, ОНТУ.

Обговорення 04.03.2024

Обговорення 27.12.2023

Обговорення 01.10.2023

Обговорення 17.05.2023

Обговорення 18.04.2023

Рецензії на ОП

Інформація щодо врахування пропозицій та зауважень стейкхолдерів 2024

Інформація щодо врахування пропозицій та зауважень стейкхолдерів 2023