Підготовка фахівців другого (магістерського) рівня вищої освіти
Шановні стейкхолдери! Будь ласка, всі зауваження, побажання та рекомендації надсилайте на електронну пошту hleb_onapt@ukr.net
Проєкт освітньої програми “Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів” 2024 рік
Проєкт освітньої програми “Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів” 2025 рік
Проєкт навчального плану денна форма навчання
Проєкт навчального плану заочнаа форма навчання
Проєкт каталогу вибіркових освітніх компонентів
- Ольга МАКАРОВА, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів ОНТУ.
- Вікторія ТОЛСТИХ, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів ОНТУ.
- Віталій ДОБРОВОЛЬСЬКИЙ, директор ТОВ «Одеський хлібозавод № 4».
- Ірина ГРИБ, здобувач СВО «магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньо-професійною програмою «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів», 1-й рік навчання, ОНТУ.
Обговорення 04.03.2024
Обговорення 27.12.2023
Обговорення 01.10.2023
Обговорення 17.05.2023
Обговорення 18.04.2023
Інформація щодо врахування пропозицій та зауважень стейкхолдерів 2024
Інформація щодо врахування пропозицій та зауважень стейкхолдерів 2023