Обговорення ОПП “Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів”

17 травня на кафедрі в рамках розширеного засідання відбулося обговорення ОПП “Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів” і “Технології зберігання і переробки зерна” першого та другого рівня вищої освіти. На засіданні виступили гаранти та члени робочої групи освітніх програм – Коркач Г.В., Макарова О.В., Толстих В.Ю., Жигунов Д.О, інші викладачі кафедри та здобувачі вищої освіти. Запропоновані здобувачами СВО Магістр, Бакалавр, Доктор філософії пропозиції будуть враховані членами робочої групи при удосконаленні проєктів відповідних ОПП.

 

123