Лекція від провідного технолога по розробкам в міжнародній компанії «Пуратос» Тетяни Бикової

7 червня 2024 р. відбулась лекція від провідного технолога по розробкам в міжнародній компанії «Пуратос» Тетяни Бикової для здобувачів ОПП «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів». Тетяна – випускниця 2009 року кафедри «Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів і харчоконцентратів» – пройшла успішний шлях від лаборанта на кондитерській фабриці «Житомирські ласощі» до провідного інженера-технолога R&Dміжнародної компанії Пуратос в Україні. Під час зустрічі Тетяна розповіла про свій професійний шлях; про завдання технолога на виробництві; про особливості роботи та обов’язки технологів: цехового, демонстратора та  розробника R&D; про ЩО? професія інженер-технолог; про перспективи роботи у міжнародній компанії.

Також Тетяна мотивувала слухачів до вивчення теоретичних основ; процесів, що відбуваються при виробництві кондитерських, борошняних виробів і харчоконцентратів; набуття практичних і дослідницьких навичок під час здобуття вищої освіти; зазначила важливість розвитку не тільки професійних компетенцій, але й softskills – здатність до самоорганізації і критичного мислення, працювати в команді та знання іноземноїмови, брати на себе відповідальність,ініціативність, комунікативні навички тощо.

Здобувачі почули цікаву, професійну, ґрунтовну лекцію про переваги, можливості та затребуваність професії – ТЕХНОЛОГ.

Дякуємо Тетяні Биковій за те, що щиро поділилась своїм досвідом з майбутніми фахівцями кондитерської, хлібопекарської, макаронної та харчоконцентратної промисловості.

Слайд1 Слайд2 Слайд3