Колоквіум наукової школи «Розробка нових ресурсозберігаючих технологій виробництва хлібопродуктів і кондитерських виробів»

30 травня 2024 р на кафедрі технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів, відбувся колоквіум наукової школи «Розробка нових ресурсозберігаючих технологій виробництва хлібопродуктів і кондитерських виробів» . Тема : «Інновації у зернопереробній галузі. Стан та перспективи розвитку зернопереробної промисловості України».

Піднімалися наступні питання:

– Сучасний стан і перспективи нішевих культур (Ігор Кустов, Сергій Соц);

– Виробництво борошна та борошняних сумішей підвищеної біологічної цінності на борошномельних заводах (Ольга Волошенко);

– Борошно. Показники якості українського борошна у 2022/23 та 2023/24 м.р. (Дмитро Жигунов);

– Загальна інформація про вимоги до показників безпеки зерна в Європейськом Союзі та підхід до сертифікації безпечності експортних партій зерна на а ринку. Мікотоксини (Олег Оніщенко, Євген Безлепкін);

– Потокові аналізатори для контролю технологічних процесів (Олексій Стойко, SocTrade).

Слайд1 Слайд2 Слайд3