Монографії

Kaprelyants, L. Wheat biopolymers interactions in the breadmaking: Monography / L. Kaprelyants, K. Iorgachova, T. Lebedenko, K. Khvostenko [and etc.]. – Kharkov: Fakt, 2019. – 212 p. https://elc.library.ontu.edu.ua/library-w/DocumentDescription?docid=OdONAHT-cnv.BibRecord.166308
 Lebedenko T. Ye. Spontaneous sourdough technology for bakeries and catering establishments / Lebedenko T. Ye., Kozhevnikova V. O. // Development of natural sciences in countries of the European Union taking into account the challenges of XXI century: Collective monograph. – Lublin : Baltija Publishing, 2018. – P. 235-255. (Колективна монографія)
 Лебеденко Т.Є. Національні традиції приготування хлібних виробів. Оцінка ролі та потенціалу в аспекті розвитку туризму в Одеському регіоні / Т.Є. Лебеденко, Т.П. Новічкова, В.О. Кожевнікова // Привабливість туристичного та дегустаційного бізнесу Одеської області: Монографія / за заг. ред. Меліх О.О.; ОНАХТ. – К.: Друкарня “Хамелеон К”, 2018. – с. 75-103 (Колективна монографія)
 Іоргачова К.Г. Хлібобулочні вироби оздоровчого призначення з використанням фітодобавок: монографія / К.Г. Іоргачова, Т.Є. Лебеденко. — Київ: К-Прес, 2015. — 463 с. https://elc.library.ontu.edu.ua/library-w/DocumentDescription?docid=OdONAHT-cnv.BibRecord.157994
 Bezymyannyj111
Капрельянц, Л. В. Функціональні продукти: монографія  / Л. В. Капрельянц, Е. Г. Іоргачова. — А.: Печать, 2003. — 312 с. https://elc.library.ontu.edu.ua/library-w/DocumentRequestForm?docid=OdONAHT-cnv.BibRecord.34610
 15

Козлов Г.Ф. Проблемы питания и здоровья Ч.2./Г. Козлов – Одесса: Изд-во “Optimum“, 2007. – 413 c., табл. 10. – ISBN 978-966-344-183-2.

Козлов Г.Ф. Проблемы питания и здоровья Ч.1./Г. Козлов – Одесса: Изд-во “Optimum“, 2006. – 395 c., ил. – ISBN 966-344-119-4.