Захист кваліфікаційних робіт

На кафедрі технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів незважаючи на воєнний стан, перебої зі світлом, інтернетом та зв’язком, а також повітряною тривогою успішно відбулися захисти кваліфікаційних робіт магістрів денної та заочної форм навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології» (ОП «Технології зберігання і переробки зерна») у змішаному форматі.

На захисті були присутні голова комісії – Колесніченко Сергій Валентинович, директор АТ “ДПЗКУ” “Кіровоградського комбіната хлібопродуктів № 1”; директор технологічного інституту харчової промисловості ім. М.В. Ломоносова – Солоницька І.В., декан факультету ТЗіЗБ – Соц С.М., зав. кафедри ТЗПХіКВ – Жигунов Д.О., зав. кафедри УБ – Басюркіна Н.Й., доц. Волошенко О.С. та наукові керівники, викладачі, співробітники кафедр, представники зернової промисловості.

Відбувся захист комплексного міжкафедрального проєкту кваліфікаційних робіт за двома ОП: «Технології зберігання і переробки зерна» та «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів», сумісно з кафедрами «Управління бізнесом» та «Маркетингу, підприємництва і торгівлі».

Голова екзаменаційної комісії та представники підприємства, які були присутні на захисті, відзначили достатній рівень підготовки доповідачів. Всі доповіді були цікавими та актуальними! У кваліфікаційних роботах були  застосовані оригінальні рішення з удосконалення діючих і розробки нових технологій переробки зерна, що дозволяють розширити асортимент та покращити якість зернопродуктів в Мирній, Незламній та Незалежній Україні.

Вітаємо, наших дипломованих випускників з успішним захистом, бажаємо успіхів у фаховому зростанні, подальших звершень і наснаги!!!

MyCollages (12)