19 грудня 2025 року на кафедрі почались захисти кваліфікаційних робіт магістрів за ОПП «Технології хлібопекарських, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів». Цьогорічні дослідження випускників відзначаються глибоким науковим підходом та спрямованістю на вирішення актуальних проблем сучасної харчової індустрії. Тематика робіт охоплює найбільш затребувані напрями розвитку кондитерської та макаронної галузей, зокрема розробку продуктів оздоровчого призначення, використання інноваційних інгредієнтів для створення новітніх корисних продуктів. До захисту були допущені роботи магістрів: Косогоров Р.Р. «Розширення асортименту борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності на кондитерському підприємстві» (керівник доц. Котузаки О.М.); Карабуза Є.В. «Впровадження технології макаронних виробів з фізіологічно-функціональними інгредієнтами на підприємстві малої потужності» (керівник доц. Макарова О.В.); Бородій А.В. «Удосконалення складу зернових батончиків з використанням нетрадиційної рослинної сировини» (керівник доц. Толстих В.Ю.). Члени екзаменаційної комісії відзначили високий рівень підготовки магістрів та практичну цінність запропонованих ними рішень.

5357370398208627169 5357370398208627168