24 вересня – другий день роботи конференції «Технології харчових продуктів та комбікормів» – був присвячений науково-практичним доповідям. Спікерами виступили науковці нашого університету, представники інших закладів освіти України та партнери з бізнесу. Доповіді охоплювали широкий спектр актуальних та перспективних питань, що мають ключове значення для подальшого розвитку зернопереробної, хлібопекарської, кондитерської та комбікормової галузей: функціональні гриби для кондитерських виробів, науково-практичні підходи до повторного використання зворотних відходів в технології помадних цукерок, тренди якості українського зерна та борошна, вплив року врожаю на кількісно-якісні показники сортового помелу, вплив повторної теплової обробки булочних виробів на подовження свіжості, нові види хліба пшеничного з пластівцями із пророщеного зерна пшениці, санітарний стан комбікормових заводів України.

Отже, конференція стала платформою для обміну знаннями та досвідом, що сприятиме подальшому розвитку галузей через впровадження інновацій та врахування потреб сучасного ринку.

53999859871337672835399985987133767285