14 травня в рамках XXI Всеукраїнської наукової конференції молодих учених і здобувачів вищої освіти з розділу «Харчові технології» відбулося засідання секції Навчально-наукового інституту зернового, переробного і хлібопекарського бізнесу ім. К.А. Богомаза. Здобувачами кафедри технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів були представлені 11 стендових та 2 усні доповіді на тему «Технологічні властивості зерна української пшениці врожаю 2024 року» (здобувач СВО Магістр Дятленко І.А.) та «Сучасні тренди, перспективи та досвід розширення асортименту макаронних виробів» (здобувач СВО Магістр Карабуза Є.В.) Також у програмі конференції були розглянуті такі теми: розробка фасувального обладнання; використання мультиферментних препаратів у птахівництві; тенденції розвитку відновлюваної енергетики в Україні; оптимізація процесів екструдування сої з використанням інфрачервоних методів контролю.
Конференція стала майданчиком для обміну науковими ідеями, практичними результатами та формування нових напрямів досліджень у сферах харчових технологій та інженерії.