Майстер-клас Стефана Гласьє

30 квітня студенти 3 курсу в рамках курсу «Технологія кондитерського виробництва» мали унікальну можливість долучитися до майстер-класу в прямому ефірі від зірки світового кондитерського мистецтва, чемпіона світу, титулованого кондитера Франції – Стефана Гласьє! Він отримав титул найкращого кондитера Франції ще 2000 року. Тренер збірної Франції з кондитерського мистецтва, який забезпечив її перемогу 2006 року. У нього своє кафе, своя кондитерська школа і навчальна та видавнича компанія – він автор десятка книжок з кондитерського мистецтва. Цей особливий захід став можливим завдяки ініціативі нашої співвітчизниці, талановитої французької кондитерки Валентини Штефаньє.

Під час прямого ефіру студенти дізналися про тонкощі приготування вишуканого кексу Середземноморського, а сам майстер Стефан Гласьє щедро поділився своїми професійними секретами та безцінним досвідом. Такі практичні уроки від визнаних майстрів кондитерської справи є неоціненним внеском у професійний розвиток наших студентів, допомагаючи їм на практиці засвоїти теоретичні знання та глибше зануритися в захопливий світ кондитерського мистецтва.

Висловлюємо щиру вдячність пані Валентині Штефаньє та неперевершеному Стефану Гласьє за цю неймовірну можливість, яка надихає та збагачує професійний шлях наших майбутніх кондитерів!
5242270261129114601