Лекція на тему: «Що думають фермери про м’ясо, вирощене в лабораторії у Великобританії: перехресне дослідження».

29 жовтня в рамках міжнародного співробітництва між Одеським національним технологічним університетом та Harper Adams University (Велокобританія), за сприянням Центра міжнародної діяльності здобувачі і викладачі кафедри відвідали лекцію старшого викладача кафедри агропродовольчого маркетингу, харчового маркетингу, харчової безпеки та сталого розвитку (Університет Харпера Адамса, Велокобританія) Luís de Aguiar на тему  «What Farmers Think About Lab-grown meat in the UK: a cross-sectional study»/«Що думають фермери про м’ясо, вирощене в лабораторії у Великобританії: перехресне дослідження». В ході лекції було детально розглянуто аргументи щодо за і проти технології вирощування м’яса в умовах лабораторії.

Рисунок1

Рисунок2

Снимок экрана (7065)