Освітні компоненти СВО “Бакалавр” ОПП Технології хліба, кондитерських, макаронних виробі та харчоконцентратів

Освітньо-професійна програма “Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів”

Каталог вибіркових освітніх компонентів 2023 

Каталог вибіркових освітніх компонентів 2024

Процедура здійснення вибору освітніх компонентів наведена у Положеннях про організацію освітнього процесу зі с. 37

Навчальний план для освітньо-професійної програми “ТХКМВ та Х” (СВО – Бакалавр) денна форма навчання 2023

Навчальний план для освітньо-професійної програми “ТХКМВ та Х” (СВО – Бакалавр) заочна форма навчання 2023

Навчальний план для освітньо-професійної програми “ТХКМВ та Х” (СВО – Бакалавр) денна форма навчання 2024

Навчальний план для освітньо-професійної програми “ТХКМВ та Х” (СВО – Бакалавр) заочна форма навчання 2024

Обов’язкові компоненти

ОК  Теоретичні основи харчових технологій

ОК  Основи наукових досліджень

ОК  Технології харчових виробництв: Технології цукрового виробництва

ОК  Технології харчових виробництвТехнології хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів

ОК  Технологія хлібопекарського виробництва з КР

ОК  Основи автоматизованого проєктування

ОК  Стандартизація, метрологія та сертифікація

ОК  Технологія кондитерського виробництва з КР

ОК  Технологія макаронного виробництва

ОК  Контроль якості, управління безпечністю та екологія в галузі

ОК  Науково-дослідна робота 

ОК  Технологія харчоконцентратного виробництва 

ОК  Проєктування підприємств галузі з КП

ОК  Переддипломна практика

ОК  Атестація: підготовка та захист кваліфікаційної роботи бакалавра

Вибіркові компоненти

ОК Ознайомча практика

ОК Технологічні розрахунки, облік і звітність в галузі

ОК Спеціальні технології борошняних виробів тривалого зберігання

ОК Технологія хлібобулочних виробів зниженої вологості 

ОК Технологічна практика