Освітньо-професійна програма “Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів”
Каталог вибіркових освітніх компонентів 2023
Каталог вибіркових освітніх компонентів 2024
Процедура здійснення вибору освітніх компонентів наведена у Положеннях про організацію освітнього процесу зі с. 37
Навчальний план для освітньо-професійної програми “ТХКМВ та Х” (СВО – Бакалавр) денна форма навчання 2023
Навчальний план для освітньо-професійної програми “ТХКМВ та Х” (СВО – Бакалавр) заочна форма навчання 2023
Навчальний план для освітньо-професійної програми “ТХКМВ та Х” (СВО – Бакалавр) денна форма навчання 2024
Навчальний план для освітньо-професійної програми “ТХКМВ та Х” (СВО – Бакалавр) заочна форма навчання 2024
Обов’язкові компоненти
ОК Теоретичні основи харчових технологій
ОК Технології харчових виробництв: Технології цукрового виробництва
ОК Технології харчових виробництв: Технології хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів
ОК Технологія хлібопекарського виробництва з КР
ОК Основи автоматизованого проєктування
ОК Стандартизація, метрологія та сертифікація
ОК Технологія кондитерського виробництва з КР
ОК Технологія макаронного виробництва
ОК Контроль якості, управління безпечністю та екологія в галузі
ОК Технологія харчоконцентратного виробництва
ОК Проєктування підприємств галузі з КП
ОК Атестація: підготовка та захист кваліфікаційної роботи бакалавра
Вибіркові компоненти
ОК Технологічні розрахунки, облік і звітність в галузі
ОК Спеціальні технології борошняних виробів тривалого зберігання