Онлайн-зустріч “Особливості маркування натуральних харчових продуктів”

3 жовтня викладачі кафедри прийняли участь в онлайн-зустрічі “Особливості маркування натуральних харчових продуктів”, організовану навчальним центром PROFI CLUB, де були розглянуті питання:

 Законодавча база в питаннях “натуральності” харчових продуктів

 Визначення “натуральний інгредієнт” та “натуральний продукт”
 Визначення “натуральне вино” та його використання
 Натуральні ароматизатори та їх позначення у складі харчових продуктів
 Цукор та сіль – натуральні інгредієнти чи ні?
 Сертифікація натуральних харчових продуктів
 Чи можна натуральний продукт маркувати як екологічний та органічний?

зображення_viber_2024-10-12_11-49-26-715Макарова Ольга ВасилівнаЧабан Алла Борисівна

5188378119600463506