20 червня викладачі кафедри відвідали провідне хлібопекарське підприємство – Одеській хлібозавод № 4, на якому наші студенти вже багато десятиліть поспіль набувають цінного практичного досвіду, а викладачі – підвищують кваліфікацію!
Незважаючи на важкі для нашої країни часи, на Одеському короваї відбулося відкриття нової лінії батонів. Добровольський Віталій Володимирович, директор ТОВ “Одеський хлібозавод № 4”, розповів про особливості роботи і переваги встановленого на лінії обладнання.
Застосування сучасного обладнання для виробництва батонів сприяє покращенню якості виробів, про що присутні на заході впевнились під час проведеної дегустації продукції.
Щиро вдячні за запрошення бути присутніми на важливій для підприємства події і багаторічну плідну співпрацю!