Майстер-клас по виробництву шоколаду

14 травня в рамках «Тижня студентської науки» і проєкту «Craft taste lab” відбувся майстер-клас по виробництву шоколаду для здобувачів ОНТУ-ОТФК та бакалаврів, магістрів ОПП «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», який провів відомий шоколатьє Руслан Громаковський. Цей захід – чудова нагода для здобувачів познайомитись з особливостями виробництва крафтового шоколаду, поринути в атмосферу шоколадних таємниць та секретів, одержати практичні навички шоколадного мистецтва. Руслан розповів про технологію «bean-to-bar» – «від какао-бобів до шоколадної плитки», яку використовує на своєму виробництві, види какао-бобів та особливості їх підготовки до виробництва, технологічні процеси одержання високоякісних шоколадних виробів, занурив здобувачів у цікавий творчий процес виробництва «здорового» шоколад.

photo_5348575275845277593_w photo_5348575275845277594_w

photo_5343853337260449270_y