14-15 травня 2024 року проходила XX Всеукраїнська наукова конференція здобувачів вищої освіти з розділу «Харчові технології» в рамках проведення
«ТИЖНЯ СТУДЕНТСЬКОЇ НАУКИ» у Навчально-науковому технологічному інституті харчової промисловості ім. К.А. Богомаза.
14 травня відбулось підписання договору про співробітництво ТОВ «Puratos”, презентація даної компанії, спілкування щодо можливостей кар’єрного зростання наукової молоді на сучасному підприємстві.
15 травня 2024 року здобувачі та викладачі кафедри ТЗПХ і КВ прийняли участь у роботі пленарного засідання даного заходу. Під час роботи конференції були розглянуті важливі і актуальні питання та проблеми, які стоять перед харчовою промисловістю.
У доповіді на тему «Технологічні показники потоків борошна млинзаводу «Бюлер» магістр нашої кафедри Савенко А.С. (науковий керівник – проф. Жигунов Д.О.) розповіла про важливість виробництва борошна із заданими показниками якості, борошна різного цільового призначення та експорту борошна для України.
Також була представлена доповідь здобувача освіти ОПС «Фаховий молодший бакалавр» ВСП «Одеський технічний фаховий коледж ОНТУ» Габінської Марії «Продукти для дитячого харчування: основні проблеми та шляхи їх вирішення».
Від кафедри на дану конференцію підготовлено 14 стендових доповідей та тези доповіді, які увійдуть до електронної версії збірника «Наукові праці молодих учених, аспірантів та студентів ОНТУ», який буде розміщено на сайті ОНТУ.