5 жовтня 2023 р. для магістрів 1 курсу проведена виїзна лабораторна робота з курсу «Інноваційні технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів з КП» на Одеському хлібозаводі №4. В ході роботи здобувачі ознайомилися з відділеннями хлібозаводу, асортиментом продукції, технологіями виробництва, з потоковими лініями по випуску хліба, батонів, бубликів, круасанів, булочок і впровадженими на підприємстві інноваціями. Провели оцінку якості напівфабрикатів у цеховій лабораторії. У центральній лабораторії здобувачі контролювали якість сировини, що надходить на хлібозавод. Директор заводу Добровольський Віталій Володимирович, член проєктної групи ОПП «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», ознайомив здобувачів з особливостями роботи хлібозаводу; розповів про проблеми, які виникають під час технологічного процесу і як вони вирішуються; про виклики та можливості; про перспективи розвитку підприємства.