Шановні колеги, борошномели, хлібопекарі, кондитери, сільгоспвиробники та всі, хто причетний до виробництва борошна, кафедра Технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів вітає вас з Міжнародним днем борошна!
Бажаємо всім мирного неба, успіху, гарних врожаїв, примолів, об’ємної та пористої випічки, міцного здоров’я та наснаги попри всі труднощі, які впали на наші з вами плечі, ми сильні і непереможні.
Дякуємо нашим захисникам і захисницям за можливість працювати і навчати майбутнє покоління професіоналів!
Колектив кафедри Технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів.
Також до привітань приєдналися Спілка «Борошномели України» та ВАП – Всеукраїнська асоціація пекарів.