Лекція для студентів ОТФК ОНТУ

10 жовтня 2023 р. для студентів Одеського фахового технічного коледжу проведена онлайн лекція доцента кафедри Технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів Толстих Вікторії Юріївни з дисципліни Технологія харчоконцентратного виробництва на тему: «Кава та кавові напої: виробництво та рекомендації до вживання».

Впродовж лекції здобувачам були представлені особливості вирощування та оброблення кавових зерен, вплив ступеню обсмажування кави на якість готових напоїв. Також була розглянута технологія порошкоподібної, гранульованої та сублімованої розчинної кави, особливості виробництва кавових напоїв та вплив кави на організм людини. На заході були присутні 36 учасників.

изображение_viber_2023-10-11_00-38-50-376