4 жовтня 2023 року викладачі кафедри Технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів зустрічали студентів Механіко-технологічного фахового коледжу ОНТУ, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» ОП «Зберігання та переробка зерна».
Студенти познайомилися з лабораторіями кафедри, які оснащені сучасним інноваційним обладнанням, що надає змогу здобути поглиблену фундаментальну, науково-практичну та спеціальну підготовку.
Сьогодні важко назвати регіони, де б не були затребувані фахівці з технології борошномельно-круп’яного та хлібопекарського виробництва. Тому студенти, які бажають підвищити свій рівень кваліфікації, були ознайомлені з умовами вступу до Одеського національного технологічного університету.