Вимоги роботодавців

Фахівці в борошномельній, круп’яній, хлібопекарській, кондитерській, макаронній та харчоконцентратній промисловостях завжди затребувані, а рівень освіти, який дає кафедра ТЗПХіКВ, забезпечує не тільки перше місце роботи, а й високу заробітну плату. Наші випускники працюють на провідних підприємствах галузі як в Україні так і за кордоном. І ми цим по справжньому пишаємося!

Політика всіх освітніх компонент на кафедрі є уніфікованою та визначена з урахуванням вимог роботодавців.

Основні вимоги роботодавців до наших випускників:

Освітньо-професійна програма “Технології зберігання і переробки зерна”

Освітньо-професійна програма “Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів”

qualification_900