10 травня, відбулось пленарне засідання ZOOM – конференції в рамках 19-ї Всеукраїнської наукової конференції студентів з розділу «Харчові технології». Відкриття даного заходу відбулося зі вступного слова президента ОНТУ Єгорова Б.В., який підкреслив важливість проведення даних заходів, особливо зараз в складних політичних умовах, привітав всіх учасників, що зібралися для того щоб поділитися своїми науковими дослідженнями. До привітального слова приєдналися проректор з наукової роботи доц. Поварова Н.М. та директорка ННТІХП доц. Солоницька І.В. В рамках пленарного засідання ZOOM-конференції було заслухано 6 усних доповідей, з яких доповідь− «Удосконалення технології виробництва заморожених хлібобулочних напівфабрикатів для виробництва бургерів в умовах ТОВ “Одеський хлібозавод № 4” була представлена магістром нашої кафедри Делі-Стояновою С.Г. (науковий керівник – к.т.н.,доц. Солоницька І.В.). Також від кафедри на постерну сесію підготовлено постер «Сучасні методи оцінки функціонально-технологічних показників зерна та борошна» – студ. СВО «Магістр» Ковальчук А.О., Бельцова Я.С.( наук. керівник – проф. Жигунов Д.О.) та 11 стендових доповідей.
Проведення даних заходів, дає можливість студентам обмінятися науковими досягненнями й напрацюваннями, новими ідеями та досвідом, обговорити досягнуті наукові результати в ході живого спілкування з викладачами і “показати” себе.