Засідання секції “Технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів” в рамках Наукової конференції здобувачів вищої освіти.

29 березня о 14.30 online на базі платформи ZOOM відбулось засідання секції “Технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів” в рамках Наукової конференції здобувачів вищої освіти.

У роботі секційного засідання взяли участь магістри, студенти другого, третього та четвертого курсу, викладачі кафедри, а також студенти і викладачі Одеського технічного фахового коледжу ОНТУ. Відкриття засідання відбулося зі вступного слова завідувача кафедри проф. Жигунова Д.О., який підкреслила важливість проведення даних заходів, особливо зараз в складних політичних умовах, привітав всіх присутніх та учасників, що зібралися для того щоб поділитися своїми науковими дослідженнями. До уваги було представлено 7 доповідей, які супроводжувалися мультимедійними презентаціями, після кожної з яких тривала жвава дискусія. На конференціях студенти мають можливість виступити зі своєю роботою перед широкою аудиторією, апробувати результати власних досліджень, прийняти участь у обговоренні нагальних проблем і шляхів вирішення практичних завдань для розвитку, зокрема харчової галузі. Це змушує їх ретельніше опрацьовувати майбутній виступ, відточує їхні ораторські здібності, формує фахові компетенції і власний науковий стиль, а для студентів молодших курсів такі заходи є гарним стартом для отримання перших фахових знань.

изображение_viber_2023-03-29_19-23-46-142

изображение_viber_2023-03-29_19-28-40-589

изображение_viber_2023-03-29_19-31-27-350