Захист кваліфікаційних робіт магістрів і бакалаврів

22 грудня 2022 року відбулось засідання езкаменаційної комісії по захисту кваліфікаційних робіт магістрів та бакалаврів.

Успішно захистили проєкти магістри кафедри: Фільченкова М.Д. «Впровадження технологій борошняних кондитерських виробів з пребіотиком на ТОВ «Пуратос Україна»» (керівник – д.т.н., проф. Коркач Г.В.); Меньшикова Ю.В. «Розширення асортименту кавових напоїв з використанням продуктів переробки рослинної сировини»  (керівник – к.т.н., доц. Толстих В.Ю.); Шкроботько Н.П. «Розширення виробництва ТОВ «Три стар» з впровадженням технологій пастило-мармеладних виробів з пребіотиком» (керівник – д.т.н., проф. Коркач Г.В.). Здобувачі представили актуальні та сучасні наукові розробки кондитерських виробів та кавових напоїв функціонального призначення.

Також захищені дві кваліфікаційні роботи бакалавра: Моргуненко В.А. «Проєкт цукеркового цеху кондитерської фабрики в м. Ямпіль» (керівник – к.т.н., доц. Гордієнко Л.В.), Тупіконь В.А. «Впровадження технологій борошняних виробів на кондитерській фабриці в м. Калуш» (керівник – к.т.н., доц. Котузаки О.М.).

Студенти показали високий рівень підготовки, відповідність отриманих знань вимогам сучасності.

Екзаменаційна комісія вітає студентів з успішним захистом та бажає досягнень на своєму професіональному шляху!

MyCollages (10)