Технологічний інжиніринг підприємств хлібопекарської, кондитерської, макаронної і харчоконцентратної галузей
Метою освітнього компоненту «Технологічний інжиніринг підприємств хлібопекарської, кондитерської, макаронної і харчоконцентратної галузей» є ознайомлення студентів з принципами технологічного інжинірингу, формування у здобувачів освіти знань та навичок з проведення технологічного інжинірингу та впровадження його результатів на підприємствах хлібопекарської, кондитерської, макаронної і харчоконцентратної галузі.
Промисловий інжиніринг підприємств галузі з основами автоматизованого проєктування
Теоретичні і практичні проблеми в технологіях хлібопекарської, кондитерської, макаронної і харчоконцентратної галузей
Метою освітнього компоненту “Теоретичні і практичні проблеми в технологіях хлібопекарської, кондитерської, макаронної і харчоконцентратної галузей” є формування у майбутніх фахівців глибоких теоретичних і практичних знань і навичок щодо принципів удосконалення технологій, ресурсо- та енергозбереження, вирішення складних виробничих проблем, які стоять перед хлібопекарською, кондитерською, макаронною та харчоконцентратною галузями в сучасних ринкових умовах.
Спеціальні технології борошняних, кондитерських виробів і харчоконцентратів
Метою освітнього компоненту “Спеціальні технології борошняних, кондитерських виробів і харчоконцентратів” є підготовка фахівців з глибокими знаннями в галузях технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів, які вміють використовувати на практиці наукові та теоретичні основи спеціальних технологій, принципи раціональної організації їх виробництва, що забезпечить випуск нішевої якісної продукції та економічний успіх підприємств галузей різної потужності.
Моделювання та розробка новітніх борошняних, кондитерських виробів і харчоконцентратів
Метою є формування у здобувачів комплексу знань та практичних навичок щодо методологічних засад моделювання безпечних, раціональних за інгредієнтним складом борошняних, кондитерських виробів і харчоконцентратів.
Дизайн новітніх видів борошняних, кондитерських виробів і харчоконцентратів
Мета освітнього компоненту полягає у формуванні у здобувачів знань і навичок, необхідних для створення інноваційних харчових продуктів, які відповідають сучасним тенденціям і запитам споживачів, задовольняють потреби ринку, поєднують у собі візуальну привабливість, смакові якості та функціональність, що сприятимуть підвищенню здоров’я та досягнення високої якості життя населення України.
Методика викладання у ЗВО
Метою освітнього компоненту є надання здобувачам цілісної і логічно-послідовної системи знань про дидактичну підготовку кадрів вищої кваліфікації, розкриття концепції, основи теорії, методики і методології викладання дисциплін у системі вищої школи.
Комплексна практика (1 семестр)
Метою комплексної міжнародної практики є розвиток у студентів професійних і міжкультурних компетенцій через застосування отриманих теоретичних знань і практичних навичок у реальних міжнародних умовах, а також зміцнення професійних зв’язків і розуміння глобальних тенденцій у хлібопекарській, кондитерській, макаронній та харчоконцентратній галузях. Практика спрямована на формування навичок роботи в багатонаціональних колективах, опанування сучасних технологій і методів роботи, підвищення рівня володіння іноземними мовами та адаптацію до особливостей професійного середовища інших країн.
Комплексна практика (2 семестр)
Метою комплексної міжнародної практики є розвиток у студентів професійних і міжкультурних компетенцій через застосування отриманих теоретичних знань і практичних навичок у реальних міжнародних умовах, а також зміцнення професійних зв’язків і розуміння глобальних тенденцій у хлібопекарській, кондитерській, макаронній та харчоконцентратній галузях. Практика спрямована на формування навичок роботи в багатонаціональних колективах, опанування сучасних технологій і методів роботи, підвищення рівня володіння іноземними мовами та адаптацію до особливостей професійного середовища інших країн.