Вибіркові дисципліни “Магістр” ОПП “Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів”

Технологічний інжиніринг підприємств хлібопекарської, кондитерської, макаронної і харчоконцентратної галузей

Метою освітнього компоненту «Технологічний інжиніринг підприємств хлібопекарської, кондитерської, макаронної і харчоконцентратної галузей»  є ознайомлення студентів з принципами технологічного інжинірингу, формування у здобувачів освіти знань та навичок з проведення технологічного інжинірингу та впровадження його результатів на підприємствах хлібопекарської, кондитерської, макаронної і харчоконцентратної галузі.

Силабус 2024

Промисловий інжиніринг підприємств галузі з основами автоматизованого проєктування

Метою вивчення дисципліни є оволодіння здобувачами освіти теоретичних та практичних знань з основ автоматизованого проєктування об’єктів хлібопекарної, кондитерської, макаронної та харчоконцентратної промисловості з використанням методів і засобів комп’ютерної графіки та подальшим їх поглибленням, а також формування у здобувачів освіти знань з основних положень, правил і норм, необхідних при проєктуванні підприємств хлібопекарської, кондитерської, макаронної та харчоконцентратної галузей харчової промисловості  з використанням ЕОМ для розв’язання технічних задач, розрахунків  і проектних рішень.

Теоретичні і практичні проблеми в технологіях хлібопекарської, кондитерської, макаронної і харчоконцентратної галузей

Метою освітнього компоненту “Теоретичні і практичні проблеми в технологіях хлібопекарської, кондитерської, макаронної і харчоконцентратної галузей” є формування у майбутніх фахівців глибоких теоретичних і практичних знань і навичок щодо принципів удосконалення технологій, ресурсо- та енергозбереження, вирішення складних виробничих проблем, які стоять перед хлібопекарською, кондитерською, макаронною та харчоконцентратною галузями в сучасних ринкових умовах.

Силабус 2024

Спеціальні технології борошняних, кондитерських виробів і харчоконцентратів

Метою освітнього компоненту “Спеціальні технології борошняних, кондитерських виробів і харчоконцентратів” є підготовка фахівців з глибокими знаннями в галузях технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів, які вміють використовувати на практиці наукові та теоретичні основи спеціальних технологій, принципи раціональної організації їх виробництва, що забезпечить випуск нішевої якісної продукції та економічний успіх підприємств галузей різної потужності.

Силабус 2024

Моделювання та розробка новітніх борошняних, кондитерських виробів і харчоконцентратів

Метою є формування у здобувачів комплексу знань та практичних навичок щодо методологічних засад моделювання безпечних, раціональних за інгредієнтним складом борошняних, кондитерських виробів і харчоконцентратів.

Силабус 2024

Дизайн новітніх видів борошняних, кондитерських виробів і харчоконцентратів

Мета освітнього компоненту полягає у формуванні у здобувачів знань і навичок, необхідних для створення інноваційних харчових продуктів, які відповідають сучасним тенденціям і запитам споживачів, задовольняють потреби ринку, поєднують у собі візуальну привабливість, смакові якості та функціональність, що сприятимуть підвищенню здоров’я та досягнення високої якості життя населення України.

Силабус 2024

Методика викладання у ЗВО

Метою освітнього компоненту є надання здобувачам цілісної і логічно-послідовної системи знань про дидактичну підготовку кадрів вищої кваліфікації, розкриття концепції, основи теорії, методики і методології викладання дисциплін у системі вищої школи.

Силабус 2024

Комплексна практика (1 семестр)

Метою комплексної міжнародної практики є розвиток у студентів професійних і міжкультурних компетенцій через застосування отриманих теоретичних знань і практичних навичок у реальних міжнародних умовах, а також зміцнення професійних зв’язків і розуміння глобальних тенденцій у хлібопекарській, кондитерській, макаронній та харчоконцентратній галузях. Практика спрямована на формування навичок роботи в багатонаціональних колективах, опанування сучасних технологій і методів роботи, підвищення рівня володіння іноземними мовами та адаптацію до особливостей професійного середовища інших країн.

Силабус 2024

Комплексна практика (2 семестр)

Метою комплексної міжнародної практики є розвиток у студентів професійних і міжкультурних компетенцій через застосування отриманих теоретичних знань і практичних навичок у реальних міжнародних умовах, а також зміцнення професійних зв’язків і розуміння глобальних тенденцій у хлібопекарській, кондитерській, макаронній та харчоконцентратній галузях. Практика спрямована на формування навичок роботи в багатонаціональних колективах, опанування сучасних технологій і методів роботи, підвищення рівня володіння іноземними мовами та адаптацію до особливостей професійного середовища інших країн.

Силабус 2024