Положення про організацію і проведення практичної підготовки здобувачів освіти ОНТУ
Наказ № 734-03 від 22-11-24 Про направлення здобувачів освіти на практику І курс грудень 2024 р ОПП “Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів”
Наказ № 685-03 від 01-11-24 Про направлення здобувачів освіти на практику І курс грудень 2024 р ОПП “Технології зберігання і переробки зерна”
Наказ №323-03 від 02.07.2024 “Про направлення здобувачів освіти на практику” серпень 2024 р. ОПП “Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів”
Наказ №323-03 від 02.07.2024 “Про направлення здобувачів освіти на практику” серпень, вересень 2024 р. ОПП “Технології зберігання і переробки зерна”
Наказ №682-03 від 13.11.2023 ” Про направлення здобувачів освіти на практику” грудень 2023 р. ОПП “Технології зберігання і переробки зерна”
Наказ №678-03 від 13.11.2023 ” Про направлення здобувачів освіти на практику” грудень 2023 р., лютий-березень 2023 р. ОПП “Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів”
Наказ №232-03 від 27.06.23 “Про направлення здобувачів освіти на практику” серпень-вересень 2023 р. ОПП “Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів”
Наказ №221-03 від 01.06.2023 “Про направлення здобувачів освіти на практику” серпень-вересень 2023 р. ОПП “Технології зберігання і переробки зерна”
Наказ №829-03 від 10.11.2022 “Про направлення здобувачів освіти на практику” грудень 2022 р. ОПП “Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів”
Наказ №811-03 від 02.11.2022 “Про направлення здобувачів освіти на практику” грудень 2022 р. ОПП “Технології зберігання і переробки зерна”
Наказ №010-03 від 16.01.2023 “Про направлення здобувачів освіти на практику” лютий-березень 2023 р. ОПП “Технології зберігання і переробки зерна”
Види та терміни практик на кафедрі ТЗПХ і КВ
СВО «Бакалавр»
- Ознайомча практика ( 1-й курс) – 3 тижня
- Технологічна практика (3-й курс) – 4 тижня
- Переддипломна практика (3-й курс) – 3 тижня
СВО «Магістр»
- Виробнича практика (1 р.н.) – 4 тижня
- Дослідницька практика (2 р.н.) – 3 тижня
Партнерство з промисловими підприємствами:
•Практична підготовка студентів;
• Науково-практичні семінари з працівниками технологічних служб;
• Апробація наукових результатів – випуск дослідних партій виробів;
• Учбово-науково-виробничі комплекси;
• Стажування та підвищення кваліфікації;
• Лекції провідних фахівців галузі для студентів і викладачів кафедри.
Бази практик для ОП Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
Бази практик для ОП Технології переробки зерна
Перелік баз для проходження практики постійно оновлюється та доповнюється