Видатні випускники

 

 

 

Лавренчук

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Лавренчук Василь Петрович, головний інженер ТОВ “Ковельський хлібокомбінат”. Навчався в ОНАХТ в період з 2002 року по 2008 рік за спеціалізацією Технологія виробництва хлібобулочних, макоронних і кондитерських виробів та харчоконцентратів за освітнім рівнем спеціаліст

з 2010 року працює в Товаристві з обмеженою відповідальністю “Ковельський хлібокомбінат” на посаді головний інженер.

 

 

 

 

 

Драчук

 

 

 

Драчук Ірина Анатоліївна, провідний технолог комерційного відділу ТОВ «Дельта Вілмар СНД».

Закінчила Одеську національну академію харчових технологій у 1999 році. Свою трудову діяльність починала на Одеській кондитерській фабриці, пройшла шлях від робочої в борошняному цеху до головного технолога підприємства.

На данний час працюю провідним  технологом комерційного відділу ТОВ «Дельта Вілмар СНД».

Мій вибір – це професія технолога, яка дуже затребувана на ринку праці, і яка не знає віку.

Я вважаю, що це стало можливим завдяки тим безцінним знанням і досвіду, який передали мені викладачі кафедри протягом всіх років навчання.

Я змогла успішно реалізувати себе на виробництві та стати справжнім професіоналом своєї справи.

Онищенко

 

 

 

 

 

Онищенко Ірина МихайлівнаГоловний технолог ТОВ “ЧАНТА МАУНТ”

Закінчила Одеську державну академію харчових технологій у 2001 році за спеціальністю технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів та відразу почала працювати за спеціальністю на ВОТ «Одеський коровай», на якому я проходила практику під час навчання, де обіймала посади провідного інженера-технолога контрольно-виробничої лабораторії, а з 2005 року – заступник начальника КВЛ.
Надані під час навчання теоретичні знання і набуті навички були підґрунтям для успішного розвитку як фахівця. “Одеський коровай” заклав непохитне бажання та впевненість працювати з Хлібом та Людьми, які печуть хліб.
Значний період часу (з 2006 року по 2020р.), який був присвячений урізноманітненню асортименту і впровадженню інновацій, працювала в компанії Puratos Ukraine (м. Одеса). На той момент це був новий напрямок в індустрії, розвиток хлібного маркетингу, зміна культури хлібопекарського виробництва, споживчих вподобань та очікувань, це був бум “нових” виробів та технологій, нової сировини та обладнання.
З 2021 року працюю на неймовірно крутому підприємстві – ТОВ «Чанта Маунт», з інноваційним виробництвом, складними, але мега захоплюючими технологіями заморозки хлібобулочних виробів, а найголовне, з такими ж, люблячими своє діло, колегами!

 

Ільчишин

 

 

 

Iльчишин Павло Миколайович, начальник виробництва ТОВ”Одеський хлiбозавод №4″, м.Одеса.

Закінчив Одеську національну академію харчових технологій у 2012 році. На даний момент працюю начальником виробництва на ТОВ «Одеський хлібозавод №4».

З впевненістю можу заявити, що я отримав добрі знання і якісну підготовку. Моя спеціальність представлена в академії ​​добре, є багато фахових предметів від яких залежить  рівень затребуваності на ринку праці.

Основне, що запам’яталося – це простота у відносинах з викладачами та керівництвом кафедри. Відкрите та щире ставлення викладачів до нас, студентів, сприяло формуванню дружньої атмосфери у колективі, спрощувало проблемні ситуації та заохочувало до здобуття знань.

Паламарчук

 

 

 

 

 

Паламарчук Богдан Васильович – співзасновник та співвласник пекарень “Modern bakery”, “Ті100″. Директор з розвитку та інновацій. Закінчив ОНАХТ у 2018 році по спеціальності технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів де знайшов багато наставників у теорії.

Після закінчення працював технологом на заводі здорового харчування та готових сніданків Доктора Беннера у м. Деражня, протягом пів року, де закріпив теоретичні знання на практиці.

У 2019 році очолив невеличку ремісничу пекрню в м.Тернопіль де займався розробкою нових видів продукції та нових напрямків розвитку підприємства.

У 2020 році зайняв посаду провідного технолога у відділі розробки та іновацій на заводі Доктора Беннера де вийшов на новий рівень професійного росту та прийняв рішення про початок підприємницької діяльності зі своїми партнерами.

Станом на 2022 рік: Співвласник ремісничої пекарні «Modern Bakery», яка вже перетворюється на національного виробника. Печиво гранола виготовленого на нашому підприємстві можна знайти в кожному великому місті в Україні, а також в Казахстані та Грузії.

– Оніщук Андрій Миколайович – співзасновник та співвласник”Modern bakery”. Комерційний директор

– Савенко Катерина Віталіївна – співзасновниця та співвласниця “Modern bakery”. Директор з виробництва

Бикова

 

 

 

Бикова Тетяна Юріївна – в.о. керівника служби досліджень та розробок ТОВ «Пуратос Україна».

Закінчила ОНАХТ у 2009 році по спеціальності «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів».

Почала свій професійний шлях на кондитерській фабриці АТ «Житомирські ласощі» (м. Житомир), де за 2 роки виросла з посади техніка-лаборанта до інженера-технолога провідного цеху. За 7 років роботи на великому потужному виробництві отримала безцінний досвід роботи, зокрема, брала участь у запуску нової високотехнологічної виробничої лінії.

У 2016 році розпочала роботу у ТОВ «Пуратос Україна» на посаді  інженера-технолога по розробкам у складі команди R&D. «Пуратос Україна» – українська філія міжнародної корпорації з величезним асортиментом інноваційних продуктів й неперевершеним досвідом їх застосування у хлібному, кондитерському та шоколадному виробництвах. Головний офіс компанії – у Брюсселі (Бельгія). Нашими клієнтами є промислові виробники, крафтовики-артизани, компанії з секторів роздрібної торгівлі та HoReCa.

Моя робота – створення нових продуктів згідно з потребами клієнтів та останніми ринковими трендами, запуск виробництва нових продуктів на заводі компанії та їхня інтеграція у технологічні процеси компаній-клієнтів. У 2024 року я очолила відділ R&D та продовжую розвивати свої професійні та комунікаційні компетенції.

 

Воробйова

 

 

 

 

 

 

 

 

Воробйова Вікторія Олександрівна –  інженер-технолог кондитерського напрямку департаменту продажів та технологічної підтримки у компанії ТОВ «Пуратос Україна».
У 2019 році закінчила з відзнакою ОНАХТ (ОПП «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»), де отримала багато знань та безцінний досвід у світі харчової галузі. Викладачі навчили мене комунікації, спілкуватися з колегами на професійному рівні, правильно виражати свої думки та передавати їх іншим, використовувати за призначенням набуті знання.
Роботу у ТОВ «Пуратос Україна» розпочала у відділі контролю якості на посаді лаборант. Приймала безпосередню участь у підготовці до атестації лабораторії, у сертифікації підприємства по FSSC 22000, учасник HACCP команди.
З 2022 року інженер – технолог в компанії ТОВ «Пуратос Україна». Робота технологом дуже цікава та потребує постійного розвитку, що додає особливого значення цій професії. У мої основні обов’язки входить розробка рецептур з використанням інноваційної продукції компанії ТОВ «Пуратос Україна» , проведенні семінарів та «Днів натхнення» у наших інноваційних центрах, а також відпрацюванні виробів з використанням нашої продукції на виробничих майданчиках. Це прекрасна можливість обміну досвідом з колегами та постійного удосконалення своїх навичок та знань.

 

Фільченкова

 

 

 

 

 

Фільченкова Маргарита Дмитрівна

Закінчила ОНТУ у 2022 році по спеціальності «Технологія хліба, кондитерських, макаронних   виробів та концентратів».

Після закінчення академії пройшла випробувальний термін та екзамен на посаду Технолог-демонстратор кондитерського напрямку в міжнародній компанії «Пуратос», де працюю по теперешній час.

Робота надзвичайно цікава, творча та дозволяє постійно вчитись, удосконалюючи свої навички.

Навчання в академії дало мені базові знання по технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів, дозволило набути навички комунікації – вміння спілкуватись з колегами, клієнтами, роботи в команді, аналітично мислити, публічно виступати, вміння систематизувати інформацію та постійно розвиватись.

Линник

 

 

 

 

 

 

 

 

Линник Оксана Володимирівна, технолог на ТОВ «Маревен Фуд Європа». Закінчила ОНТУ в 2022 році. З 2017 по 2019 рік працювала на ТОВ «Маревен Фуд Україна» на посаді техніка-лаборанта, з 2019 по 2020 рік –  ТОВ «Маревен Фуд Європа» на посаді спеціаліста зі стандартизації, сертифікації та якості, а з 27.08.2020 по сьогоднішній день – ТОВ «Маревен Фуд Європа» на посаді технолога.

 

Орланюк

 

 

 

 

 

 

Орланюк Євгеній Анатолійович, головний технолог в мережі кафе-пекарень “Одеська булочна”, м.Одеса.

Закінчив Одеську національну академію харчових технологій у 2011 році. Після закінчення академії чотири роки працював на посаді начальника булочного цеху ПАТ «Луганський хлібозавод».

На даний момент працюю головним технологом у мережі кафе-пекарень “Одеська булочна”.

Рівень підготовки у академії відмінний. Викладачі академії висококваліфіковані, позитивні люди з високим рівнем самовіддачі. Хороша організація проведення занять, починаючи з  приміщення і закінчуючи забезпеченням роздатковими матеріалами. Отримані знання надали можливість розвитку професійних навичок на роботі.

 

Кеслер

 

 

 

 

 

Кеслер Михайло Наумович, проектним інженером у компанію Tetra Pak ( до 2019 року працював головним технологом “Віницького молочного заводу “Рошен”).

Закінчив ОНАХТ у 2011-му році, і після чого майже одразу опинився у ролі технолога-стажера на одній із фабрик Кондитерської Корпорації “Рошен”.

На протязі 8 років встиг дійти до рівня головного технолога “Віницького молочного заводу “Рошен”.

У 2019-му році перейшов на роботу проектним інженером у компанію Tetra Pak, де і працюю зараз, і де важливими є знання про технологічні процеси, безпеку харчової продукції, організацію виробництва та багато іншого.

Серед багатьох дисциплін, які викладали в академії – вдалося винести головне – уміння системно мислити. Вчитися новому треба завжди і скрізь, так як кожна компанія унікальна, і рідко коли все буде так , як в підручниках, що не скасовує потреби у знанні класики.

 

– Ганчев Сергій Сергійович, директор ТОВ «ТОТ ГРУП» (ТМ “Хлібний будиночок”)

– Мітров Георгій Георгійович, начальник відділу логистики ТОВ «Пуратос Україна»

– Алла Іванівна Ковальська, головний технолог ТОВ “Торговий Дім “Хлібозавод №10″ ( м. Дніпро)

– Станкова Наталя Олександрівна, головний технолог ТОВ «ЮГФуд», м. Одеса

– Малиновська Свiтлана Василiвна, головний технолог ТОВ”Одеський хлiбозавод №4”, м.Одеса

– Попова Галина В’ячеславівна, директор ФОП “ПОПОВА ГАЛИНА В’ЯЧЕСЛАВІВНА” (ТМ “Булочна Крендель”)

– Самброс Наталія Миколаївна, засновник мережі пекарень “Хлібна казка” в м.Одеса

– Василенко Світлана Леонідівна, завідувачка центральної контрольно-виробничої лабораторії ЗАТ«Одеса-кондитер»

– Ніколаєва (Тараненко) Юлія Володимирівна, завідувач власним виробництвом мережі магазинів ФОП Гладкий А.Г., м. Черкаси

– Мєдвєдєв Захар Олександрович – 2018-2022- директор філії “Козацька” ТОВ СП “НІБУЛОН” смт. Козацьке, Каховський р-н, Херсонська обл.(зараз підприємство на лінії фронту). З 2022 в.о. директора філії “Бессарабська” ТОВ СП “НІБУЛОН” м. Ізмаїл, Одеська обл.

Литвинчук Юрій Юрійович – інженер технолог дільниці млин «Глибока переробка зерна». Крохмально-паточне виробництво БК “Рошен”, м. Бориспіль

– Katarina Barikian – працювала технологом в «Mühle Rüningen» з 2022 р. працює в «Eurofins» (Біотехнологічна компанія), м. Гамбург

– Петльована Валерія Валеріївна – фахівець з якості компанії Louis Dreyfus (LDC)

– Жара Марина Володимирівназавідувач лабораторії ТОВ «Зернопром Агро»

– Бондаренко Павло Михайлович

Закінчивши Одеський технічний коледж, я вступив до Одеської національної академії харчових технологій. Вища освіта дала мені змогу заглибитися в технологічні питання, зрозуміти певні процеси та принципи взаємодії речовин. Я хотів працювати лише за спеціальністю, тому швидко обрав перше місце роботи – хлібозавод у рідній Одесі. Я ніколи не боявся роботиПочинав працювати на заводі пекарем 3-го розряду. Свідомо пішов на таку посаду з вищою освітою, щоб пройти весь шлях, від початку. 

Нелегкий, але цікавий шлях я пройшов ставши керівником департаменту випікання «Сільпо» та  керівником проекту «Власна пекарня».

Бондаренко