Участь викладачів кафедри в роботі VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві»

17 вересня викладачі кафедри взяли  участь в роботі VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві», присвяченій 90-річчю професора, член-кореспондента НААН України Дробот В.І., 140-річчю НУХТ та 75-річчю кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів.
Під час роботи конференції розглянуто проблеми і перспективи розвитку хлібопекарської галузі, стан галузі у воєнний час, основні тренди ринку борошна.
Завідувач кафедри проф. Жигунов Д.О. представив доповідь за темою: “Виробництво спеціалізованого борошна на млинзаводах”.
Значну увагу науковцями було приділено науково-практичним аспектам і інноваціям, спрямованим на покращення харчової цінності, стабілізації якості хлібобулочних виробів завдяки використанню цінною за хімічним складом сировини, зокрема побічних продуктів її переробки. Представлені розробки сприятимуть досягненню цілей сталого розвитку України,  забезпеченню населення безпечною та “здоровою” стратегічно важливою продукцією.   
Слайд1 Слайд2 Слайд3 Слайд4