Слово завідувача

DmytoZHYGUNOV

Харчова промисловість, зокрема борошномельно-круп’яне, хлібопекарське, кондитерське, макаронне і харчоконцентратне виробництво, є одним із важливих секторів економіки України, що обумовлює формування продовольчої безпеки держави, адже від ефективності її функціонування залежить забезпечення населення країни життєвонеобхідною продукцією – продуктами харчування. Тому соціально-економічне значення підготовки висококваліфікованих фахівців для зазначених підприємств важко переоцінити.

Кафедра Технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів має багаторічний досвід у підготовці якісних фахівців для зернопереробної, хлібопекарської та кондитерської галузей.

Наші викладачі щоденно працюють та надають консультації не тільки аудиторно, а й у on-line режимі, використовуючи для цього різні інформаційні платформи.

 

Якісно створені дистанційні курси спрощують засвоєння навчальних дисциплін і забезпечують індивідуальний характер освіти.

На кафедрі проводяться читання лекцій провідними фахівцями галузі. Взаємодія освіти і бізнесу допомагає забезпечувати ефективну підготовку здобувачів.

Наші студенти проходять практику на ведучих підприємствах нашої країни та закордоном.

Наші лабораторії оснащені сучасним обладнанням та стендами.

Двічі на рік проводиться Тренінг для спеціалістів борошномельної та хлібопекарської промисловості

«Оцінка та коригування показників якості зерна та борошна».

Ми одна велика родина!

ЧЕКАЄМО НА ВАС!

Жигунов Дмитро Олександрович, д.т.н., професор.