Посада – доцент кафедри Технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів
вчене звання – доцент кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів, 2001 р.
науковий ступінь – кандидат технічних наук, 1994 р.
дисертація за спеціальністю 05.18.12 – процеси, машини та агрегати харчових виробництв на тему «Розробка методів оцінки здатності до витікання сипучих матеріалів харчових виробництв»
диплом про освіту – рівень спеціаліст, назва спеціальності: машини та апарати харчових виробництв, Одеський технологічний інститут харчової промисловості ім.. И.В.Ломоносова, присвоєно кваліфікацію інженера-механіка, 1989 р.
Загальний науково-педагогічний стаж: 30 років
Проводить всі види навчального навантаження – лекції, практичні, лабораторні заняття, здійснює керівництво науково-дослідною роботою здобувачів вищої освіти, всіма видами практик, курсовим проєктуванням та кваліфікаційних робіт бакалаврів та магістрів.
Викладає освітні компоненти «Основи автоматизованого проєктування», «Проєктування підприємств галузі з КП», «Технологія хлібопекарського виробництва з КР», «Стандартизація, метрологія та сертифікація», «Теоретичні основи харчових технологій» (СВО «Бакалавр»); Співавтор більш ніж 50 навчально-методичних робіт, зокрема навчальних посібників Основи автоматизованого проектування»: лабораторні роботи в середовищі AutoCAD» та «Проектування підприємств хлібопекарської промисловості» і підручника «Стандартизація, метрологія та сертифікація».
Приймає участь у проведенні навчально-практичних семінарів, курсів підвищення кваліфікації на підприємствах галузі (ТОВ “Запорізький х/з №5”, ТОВ «Хлібодар» та підприємств малої потужності), консультуванні підприємств, щорічних наукових, науково-методичних семінарів, тренінгів «Оцінка і коригування хлібопекарських властивостей зерна та борошна».
Член проєктної групи освітньої програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» підготовки фахівців другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології».
Постійно працює над підвищенням рівня своєї кваліфікації – пройшов стажування на підприємстві «Одеський хлібозавод №3» (фірма “Іларт”) в 2008 році, в 2014 та 2019 роках – на ТОВ «Одеська паляниця», у 2023 році на ТОВ «Одеський хлібозавод №4» (тема: «Удосконалення технологій та сучасне програмне забезпечення для виробництва хлібобулочних виробів»).
Пройшов підвищення кваліфікації у школі викладацької майстерності, пройшов підвищення кваліфікації та отримав сертифікати за результатами участі у онлайн курсах “Цифрові інструменти Google для освіти», Prometheus «Як почати власну справу в часи в часи невизначеності» та ін.
Виконує обов’язки відповідального кафедри з практичної підготовки здобувачів освіти, взаємовідвідування викладачів, дистанційне навчання, архівацію курсових проектів та кваліфікаційних робот, старший куратор інституту та групи здобувачів. Приймає активну участь в складі комісії з матеріального забезпечення та енергозберігання університету. є керівником команди для участі у І та ІІ етапах студентських олімпіад за дисциплінами та спеціальностями.
Приймає участь у роботі ДЕК у здобувачів освіти спец. 181 «Харчові технології» по захисту кваліфікаційних робот.
Є автором близько 90 наукових праць 14 патентів на корисну модель зокрема за останні 5 років: 7 статті у наукових виданнях, включених до переліку наукових фахових видань України; понад 20 тез доповіді або матеріалів конференції, 6 патентів на корисну модель. Основні результати роботи апробовані на міжнародних, національних, вузівських наукових, науково-практичних і методичних конференціях.
e-mail: pavlovskijs80@gmail.com