20 грудня почала роботу екзаменаційна комісія №2 по захисту кваліфікаційних робіт магістрів (кондитерська та харчоконцентратна галузь). Відбувся захист 6 кваліфікаційних робіт по актуальним темам, спрямованим на розробку, удосконалення, підвищення харчової цінності кондитерських і харчоконцентратних виробів. Були представлені грунтовні розробки по введенню до складу готових виробів функціональних інгредієнтів (фундучне борошно, порошок куркуми, порошок Лукуми, порошок Асаї, суміш картопляного протеїну і ксантану, пюре банану, насіння чіа), що дозволяють віднести їх до продуктів «здорового харчування». Магістри презентувати результати своїх наукових досліджень, поділилися своїми ідеями та поглядами з досвідченими фахівцями галузі, що свідчить про високий рівень підготовки наших випускників.
- Тимовська Мар’я – Впровадження технології печива з альтернативних видів борошна на підприємстві «Filbert»;
- Гриб Ірина – Розширення асортименту харчоконцентратів солодких страв та надання їм профілактичних властивостей у цеху м. Саврань Одеської області;
- Ярошенко Ганна – Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів рослинного походження;
- Кононенко Іван – Розширення асортименту борошняних кондитерських виробів збивної структури завдяки використанню нетрадиційних видів борошна на кондитерському підприємстві в м. Подільськ;
- Несмашна Вікторія – Впровадження технології борошняних кондитерських виробів збивної структури на основі борошняних композитних сумішей на кондитерському підприємстві в м. Рені;
- Станков Павло – Покращення складу збивних кондитерських виробів з використанням функціональних рослинних добавок.
Нехай цей день запам’ятається вам як початок нового етапу у вашому житті – етапу професійної реалізації. Бажаємо успіхів і творчих досягнень!